2777
2789
عنوان

اگه خواستگار خوب داشته باشین بخاطر خونه ردش میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست

اونایی که میگن نه خونه مهم نیست و طرف باید بخاطر خودمون ما رو بخواد، واقعا عقل ندارن!

مثل این میمونه که آدم لباس نامرتب بپوشه، حموم نره... بعد بیاد بگه «دیگران باید من رو واسه خاطر خودم بخوان! نه سر و وضعم!».

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی رد کنی؟بیرون قرار بذارید همدیگه رو ببینید و اگه اوکی بودی بگو ما تو کار و بارای جابجایی هستی ...

گفتیم میگن ما عجله داریم ۴ ماه نمیتونیم صبر کنیم

من به خودم ایمان دارم...

ن عزیزم ایشون اگ ادم باشه میفهمه ک باشماقراره ازدواج کنه ن خونه ی شما

تا اونجا که باهاشون آشنام بخاطر خونه عقب نمیرن ولی خودم خجالت میکشم

من به خودم ایمان دارم...

گفتیم میگن ما عجله داریم ۴ ماه نمیتونیم صبر کنیم

خب معلومه ک ۴ماه نمیتونن صبر کنن

شما قرار آشناییو بذار ولی بیرون از خونه

اصلا شاید پسند هم نبودید

یا اگه بودید بگو بیشتر آشنا بشیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تا اونجا که باهاشون آشنام بخاطر خونه عقب نمیرن ولی خودم خجالت میکشم

خب عزیزم بهش بگو بیابیشتردونفره بریم بیرون باهم بیشتراشنابشیم یه کاری کن ک تااونوقت ک خونتونوعوض میکنی طول بکشه

اونایی که میگن نه خونه مهم نیست و طرف باید بخاطر خودمون ما رو بخواد، واقعا عقل ندارن!مثل این میمونه ...

تو این زمونه همه چی براشون مهمه حتی خونه منم دوس ندارم بعد مدتی بگن ما تو رو از اون خونه ی داغون پدرت آوردیم جای بهتر

تحمل حرف شنیدن ندارم💔

من به خودم ایمان دارم...

دوستان درسته قراره نیست یا خونه شون ازدواج نکنه ولی وقتی خود دختر براش سخت ه پس مطمن آن تو روز خواست ...

دقیقا منم همینو میگم...

من به خودم ایمان دارم...