aypari مدیر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 عنوان اگه خواستگار خوب داشته باشین بخاطر خونه ردش میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست لطفا منو راهنمایی کنین واقعا نمیدونم چیکار کنممن الان تو شرایطی ام که خونمون واقعا برای اومدن خواستگار مناسب نیس ولی از اون طرفم یه نفر اومده که از همه نظر مناسبه و اینم بگم که خونمون رو ۴ ماه بعد عوض میکنیم نمیدونم کلا رد کنم یا ۴ ماهو دست به سر کنم تا بتونیم خونه ی جدیدمون رو بخریم؟! من به خودم ایمان دارم... 1403/11/16 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاضیغمی عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2331 بهش بگو 4 ماه با هم صحبت کنیم اگه تفاهم داشتیم بیا خواستگاری
mohammad_1369 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2842 اونایی که میگن نه خونه مهم نیست و طرف باید بخاطر خودمون ما رو بخواد، واقعا عقل ندارن!مثل این میمونه که آدم لباس نامرتب بپوشه، حموم نره... بعد بیاد بگه «دیگران باید من رو واسه خاطر خودم بخوان! نه سر و وضعم!».
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 بهش همینو بگو فعلا باهاش قرار نذاشتم واسه همین خونه دو دلم که برم جلو یا نه🥲 من به خودم ایمان دارم...
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 دوستان درسته قراره نیست یا خونه شون ازدواج نکنه ولی وقتی خود دختر براش سخت ه پس مطمن آن تو روز خواستگار ی هم استرس خونه هم داره و .....4 ماه هم چیزی نیست
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 واسه چی رد کنی؟بیرون قرار بذارید همدیگه رو ببینید و اگه اوکی بودی بگو ما تو کار و بارای جابجایی هستی ... گفتیم میگن ما عجله داریم ۴ ماه نمیتونیم صبر کنیم من به خودم ایمان دارم...
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 فعلا باهاش قرار نذاشتم واسه همین خونه دو دلم که برم جلو یا نه🥲 یرو جلو ولی با هماهنگی خانواده و بیرون هم رو ببینید
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 گفتیم میگن ما عجله داریم ۴ ماه نمیتونیم صبر کنیم چرا عجله دارن عجیبه و اینکه چند سال تون هست چقدر هم رو میشناسید و....
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 ن عزیزم ایشون اگ ادم باشه میفهمه ک باشماقراره ازدواج کنه ن خونه ی شما تا اونجا که باهاشون آشنام بخاطر خونه عقب نمیرن ولی خودم خجالت میکشم من به خودم ایمان دارم...
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11213 گفتیم میگن ما عجله داریم ۴ ماه نمیتونیم صبر کنیم خب معلومه ک ۴ماه نمیتونن صبر کننشما قرار آشناییو بذار ولی بیرون از خونهاصلا شاید پسند هم نبودیدیا اگه بودید بگو بیشتر آشنا بشیم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18215 تا اونجا که باهاشون آشنام بخاطر خونه عقب نمیرن ولی خودم خجالت میکشم خب عزیزم بهش بگو بیابیشتردونفره بریم بیرون باهم بیشتراشنابشیم یه کاری کن ک تااونوقت ک خونتونوعوض میکنی طول بکشه
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 اونایی که میگن نه خونه مهم نیست و طرف باید بخاطر خودمون ما رو بخواد، واقعا عقل ندارن!مثل این میمونه ... تو این زمونه همه چی براشون مهمه حتی خونه منم دوس ندارم بعد مدتی بگن ما تو رو از اون خونه ی داغون پدرت آوردیم جای بهترتحمل حرف شنیدن ندارم💔 من به خودم ایمان دارم...
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 وا چرا رد کنیحیفه خاستگار خوب رد نمیکنم ولی میگم چی میشه اگه ۴ ماه صبر کنن ما خونمون رو عوض کنیم؟🤦 من به خودم ایمان دارم...
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 دوستان درسته قراره نیست یا خونه شون ازدواج نکنه ولی وقتی خود دختر براش سخت ه پس مطمن آن تو روز خواست ... دقیقا منم همینو میگم... من به خودم ایمان دارم...
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5144 رد نمیکنم ولی میگم چی میشه اگه ۴ ماه صبر کنن ما خونمون رو عوض کنیم؟🤦 خب باهاش صحبت کن بگو اگه تو خونه جدیدمون خونوادتون بیان بهتره