2777
2789

من فشارم یه بار تو مطب بالا رفت استرس شدید گرفتم بعد از اون هعی میرفت بالا قرص بهم دادن تنطیم شد خوش خرم رفتم مطب دوباره اونجا گرفتن دوباره بالا با اینکه تو خونه نرمال بود خیلی استرس گرفتم از اون روز حالا تو خونه فشار مینیمومم همش رو نه

فشار دیاستولیک نه هم برای خانم باردار لب مرزه عزیزم ولی نکران نباش کنترل میشه

از خود سه ماهه ی دوم فشار ی مقدار در حالت نرمال باید بیاد پایین تر 

رژیم کم نمک رو رعایت کنین اکه پزشکتون اجازه میده پیاده روی سبک داشته باشین

اسپرین اکه براتون شروع کردن مصرف کنین

نگرانم نباشین♥️

فشار دیاستولیک نه هم برای خانم باردار لب مرزه عزیزم ولی نکران نباش کنترل میشهاز خود سه ماهه ی دوم فش ...

اسپرین مصرف میکنم قرص میتل دوپا میخورم فشار مینیومم بعد از استرسی که تو مطب گرفتم روش حساس شدم همش میشه ۹ دکتر قلب گفت تو سندروم روپوش سفید داری با اینکه رزیم عدایی رو هم کاملا رعایت میکنم باز رو ۹ داروی میتل دوپا اگه دوز ش بالا بره تنطیم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرین مصرف میکنم قرص میتل دوپا میخورم فشار مینیومم بعد از استرسی که تو مطب گرفتم روش حساس شدم همش م ...

اره درسته توی این موارد اون فشاری که خودت توی‌خونه میگیری ب فسار واقعی نزدیکتره

نکران نباش

فوقش متیل دوپا رو‌ ببشتر میکنن اوکی میشه

اره درسته توی این موارد اون فشاری که خودت توی‌خونه میگیری ب فسار واقعی نزدیکترهنکران نباشفوقش متیل د ...

ممنون از اینکه وقت گداشت فقط چون فشار ماکزیمم نرمال اگه میتل دوپا رو افزایش بدم باز اونم میاد پایین؟؟

ممنون از اینکه وقت گداشت فقط چون فشار ماکزیمم نرمال اگه میتل دوپا رو افزایش بدم باز اونم میاد پایین؟ ...

فشار سیستولیکت بالای ۱۴ نیست؟ اگه نیست معمولا لتزم نمیشه دوز رو‌زیاد کنن فقط با همون دوز تحت نطر میگیرن چون‌عمده ی عوارض با فشار سیستولیکه

عزیزم😍😍😍😍نگران نباش ان شاالله خدا خودش نگه دار کوچولو و شما باشهسوره ی محمد برای حفظ نی نی خیلی ...

ممنون ۵زیزم خیلی قرآن میخونم اما خوب نمیدونم بخاطر شرایطم چیه همش استرس میگیدم

عزیزم من روز بی بی چک ۱۴ رو ۹ بودم، اکثرا ۱۶ ، ۱۷، روی ۹تا ۱۱، فقط ساقه طلایی، انجیر و بادوم خوراکم ...

تو تاپیکا که میخوندم شما رو دیده بودم قرص نمیخوردین میشه یکم از شرایط وتجربه هاتون بگین