2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یک لحظه بیایید

55 بازدید | 14 پست

من به مامانم گفتم می‌خوام برم حرم بعد بریم با دوستام بازار های اطراف حرم یک چیزی بخوریم راه بریم بعد بیام 

میگه زشته چند تا دختر برن بازار راه برن 

میگه در شان یک دختر نیست میگه اشکال داره 

واقعا بنظرتون کارم بده ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه.مگه عهد بوقه

قلبم شکست 

به بدنم اسیب زدم 

بمیرم برای خودم 

از چهارده سالگی پدرمو دراورد

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه آسیب نزن.درس بخون برو دانشگاه مستقل شو

دانشجو ام 

یه بارم خاستم باهات اطلاعات رد و بدل کنم ولی یه جور سفتی برخورد میکنی ادم حرفش قطع میشه

واقعا ؟ ولی اینطوری نیستم ها

ذهنم درگیره بیو و اون اسم کاربریته که ۷۷۷۷ و ... میشه توضیح بدی خیلی دلم میخاد یکی عین خودم پیدا کنم

عدد هفت به دلیل اینکه مقدسه انتخاب کردم 

هفت آسمان ، هفت روز ساعت هفت هفت دقیقه 

دوم درمورد بیوگرافیم یک  استارسید به انسان هایی که قبلا در سیارات دیگه زندگی می کردند استارسید میگن از هر نژادی باشن استارسید میگن  (یعنی به شکل فرازمینی زندگی میکردن ) روح کهن دارن 

سوم درمورد اون شعری که نوشتم ابطال قرار داد با فرازمینی های منفی و کارماهای منفی ازت دور می‌کنه

این شعر میخونن و بعد اسم خودشون اخرش مینویسن 

ذهنم درگیره بیو و اون اسم کاربریته که ۷۷۷۷ و ... میشه توضیح بدی خیلی دلم میخاد یکی عین خودم پیدا کنم

میشه گفت استارسید ها تناسخ کردن روی زمین البته یکم با تناسخ فرق داره 

یعنی ادم نیستن؟ اعداد فرشتگان هم میبینی؟

چرا ادم هستن توی زندگی قبلیشون فرازمینی بودن 

اره بعضی وقت ها می بینم