2777
2789

خوشکلی،قد بلند، کدبانو،ترو تمیز،دستپخت،از همه مهمتر باحیا 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بستگی داره طرف مقابلتون چی دوست داشته باشه که شما اون موارد رو داشته باشه و بپسنده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو دارم ، قد و ندارم 😂 ۱۶۵ کوچیکه؟

نه کوچیک نیس بلندم نیس خوبه متوسط میشه گفت 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بستگی داره طرف مقابلتون چی دوست داشته باشه که شما اون موارد رو داشته باشه و بپسنده

اره ، خوبما اما اصلا خواستگار هام واب میلم نیستن اصلا پاشون تاحالا برخونه نرسیده 🥲😭

خوش اخلاق ، دست پخت خوب حداقل اون غذا های اصلی بتونه خوب درست کنه ، خودخواه نباشه و ماله من ماله تو نکنه به نظافت خونه رسیدگی کنه و شوهرش رو هم درگیر نظافت خونه بکنه مثلا ظرف ها رو خانم شست آقا گردگیری کنه ... و کار هایی مثل آشغال دم در گذاشتن توالت شستن حتما کار آقا باشه و خانم برای خودش ارزش قائل بشه و این کار رو انجام نده ‌...

اهل پس انداز باشند اگر حقوق یک نفر کفاف نمیده دو نفری کار کنند  اگر حقوق یک نفر جواب میده سعی کنن پس اندازی داشته باشند که جمع کنن طلای سکه ای بخرند همش مشغول خریدن و خوردن نباشن .