2777
2789

دخترم ۱۷ روزشه و کولیک داره.

دکتر قطره داده.

امروز اصلا نخوابید و مدام بی قراری میکرد.

زور هم میزنه.

لطفا اگه راه درمانشو میدونید راهنمایی کنین

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

متاسفانه هيچ درماني نداره فقط بايد دوره اش طي بشه دختر من ٥٠ روزشه و منم تقريبا از ١٥ روزگيش با اين مشكل دست و پنجه نرم ميكنم قطره كوليك از پدي لاكت و گريپ ميكسچر هم استفاده كردم كه هيچ تاثيري نداشته هر روز هم بد تر از روز قبلشه بايد تحمل كرد وقتي بي قراره بذاريد تو كرير و تكونش بديد اگه ننو يا گهواره داريد ميتونيد از اون استفاده كنيد سشوار روشن كنيد صداش ارامش ميده بهش اگر هم هيچ كدوم جواب نداد با ماشين ببريدش بيرون اين ديگه قطعا جواب ميده اگر هم امكانش هست از كسي كمك بگيريد چون ميدونم واقعا سخت و طاقت فرساست براي مادر 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هيچ درماني نداره فقط بايد دوره اش طي بشه دختر من ٥٠ روزشه و منم تقريبا از ١٥ روزگيش با اين ...

تا چندوقت طول میکشه؟

آخه هم ریفلاکس  داره هم کولیک.

دکتر واسه هردوتاش قطره داده.

با صدای موسیقی اروم میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

دختر منم داشت و داره هم کولیک هم رفلاکس. الان 4 ماهشه. هرچی ام امتحان کردیم فرقی نکرد . فقط باید دوره اش بگذره. ولی من زیر یه ماه هر دکتری بردم دارو ندادن گفتن زیر یه ماه دارو ممنوعه. حتی رو جعبه تموم داروهاشم که ماه بعد دان همینو نوشته. غیر از پدی لاکت.

تا چندوقت طول میکشه؟ آخه هم ریفلاکس  داره هم کولیک. دکتر واسه هردوتاش قطره داده. با صدای موس ...

دختر منم رفلاكس داره اتفاقا از ده روزگي راينيتيدين ميخوره ولي هنوزم خوب نشده اونم ميگن خودش خوب ميشه و فقط بايد تحمل كرد سرش رو با زاويه ٣٠ درجه بلند تر كنيد دكتر به من رژيم غذايي هم داد كه خيلي سخته تو نت سرچ كنيد براتون مياره لبنيات ميوه حبوبات سبزيجات گوشت گاو ماهي ميگو ترشيجات اجيل رب و سس ها گوجه كاكائو نوشابه و قوه اينا همه تا ده روز ممنوعه بعد از ده روز يكي يكي اين مواد رو به تغذيه اتون اضافه كنيد ببينيد اگه ني ني خوبه ادامه بديد اگه نه كه اون ماده غذايي رو حذف كنيد دختر من خيلي بالا مياورد كه با اين رژيم بهتر شده خداروشكر اما هنوزم شديدا رفلاكس داره و شير تو گلوش برميگرده و اذيتش ميكنه شما هم تو تغذيه اتون يكم دقت كنيد انشالله زودتر خوب بشه 

كوليك هم دكتر بهم گفت تا سه ماهگي به اوج خودش ميرسه و تا چهار ماه اغلب خوب ميشه بعضي هام تا ٦ ماه ميرسه واسه دختر من كه هر روز شديد تر ميشه فعلا مثل همين ديشب كه فقط دو ساعت خوابيدم 😭 

دختر منم رفلاكس داره اتفاقا از ده روزگي راينيتيدين ميخوره ولي هنوزم خوب نشده اونم ميگن خودش خوب ميشه ...

منم رژیم غذایی رعایت میکنم.

چه کنیم باید بسازیم.ایشالا که زودتر خوب شن