با اینکه ظاهرم خوبه و هرجا میرم بهم توجه میشه ولی انقد کم رو و خجالتیم جرئت حرف زدن و اظهارنظر ندارم و همش از آدما فرار میکنم😭 بخدا حرفایی که کل زندگیم زدم رو جمع کنم نهایتش اندازه یه دختر بچه ده ساله میشه🫠 اطرافیانم فکر میکنن بهترین فرصتای ازدواج برای من پیش میاد نمیدونن من با این ترسام تهش همه رو از خودم میرونم😭 حالم از زندگیم بهم میخوره.. کاش میتونستم مثل بقیه دخترا نرمال باشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
سعی کن با ترسات روبه رو بشی اگه فوبیا حرف زدن تو جمع داری دل تو بزن به دریا برو تو یه جمع شلوغ و شروع کن به حرف زدن ممکنه اون لحظه خجالت بکشی ولی خیلی قوی ادامه بده
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
اگه میترسی تو چشای یکی زل بزنی و حرف بزنی دقیقا همین کارو بکن بهش خیره شو و حرف بزن وقتی با خودت تنهایی از نقاط مثبتت حرف بزن وقتی میری دانشگاه یا بیرون با بقیه ارتباط بگیر یه مسئله مزخرف پیش رو بگیرو در موردش حرف بزن