2777
2789
عنوان

یه مقدار پول دارم طلا بخرم یا دلار

158 بازدید | 17 پست

چیکار کنم؟؟؟؟اونایی که اقتصادشون خوبه بگن🙏🙏🙏

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نظرم ۸۰ به ۲۰ طلا به دلاره

همه سرمایه ات فقط روی یه چیز نباشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ریزش نمیکنه طلا؟

منم از این میترسم پولم نابود شه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
دلار بره بالا طلا هم میره بلا (طلا خودش هم گرونتر میشه)طلا قابل استفاده هستطلا کارمزد خرید داره

شوهرم عضو کانالهای تلگرامه میگه اگه جنگ بشه هیچ کس طلا نمیخره فقط دلار به درد میخوره نظر شما چیه؟

منم از این میترسم پولم نابود شه

منم ریسک کردم دیروز رفتم  پولمون رو دادیم به یه دستبند و انگشتر حالا هی طلا رو چک میکنم ببینم پایین نیومده .

بیاد پایین شوهرم خیلی ناراحت میشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یعنی ممکنه جنگ شه؟

والله ترامپ دیوووونه است