2777
2789
عنوان

زیاد درگیر فضای مجازی و گروه ها شدم

106 بازدید | 13 پست

زیاد درگیر گروه هاشدم با ادم های بی لول و بی صفت که همش باعث اشفتگی و ناراحتیم میشن 

دیلت اکانت کردم اکانت جدید زدم ولی بازم چک میکنم گروه ها رو ببینم چی میگن 

چطور از ذهنم پاک کنم و دیگه چک نکنم و ادماش برام مهم نباشه 

ممنون میشم راهکار بدین

کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین دوستم که باعث شد پنیک عصبی بشم از همین گروه ها بود ، مواظب جونت باش ،بعضی از اونا اصلا چیزی و ...

حق واقعن 

منم فقط دعوا کردم بعضیا روانی ان 

رفتن پشتم بد گفتن دعوا شده بی صفت همه رو انداخت به جونم

کاربری دست دو نفر

حق واقعن منم فقط دعوا کردم بعضیا روانی ان رفتن پشتم بد گفتن دعوا شده بی صفت همه رو انداخت به جونم

مواظب باش گلم ببخشید اینو میگم بینشون هرزه هم هست ،یهو به خودت نیای ببینی شبیه همونا شدی و عمر و جوونیت رفته

مواظب باش گلم ببخشید اینو میگم بینشون هرزه هم هست ،یهو به خودت نیای ببینی شبیه همونا شدی و عمر و جوو ...

دقیقا یه فش هایی به هم میدن 

تو این یک ماه و خورده ای اعصاب و روان برام نمونده 

زندگیم خراب شده پرخاشگر شدم

کاربری دست دو نفر

دیلت زدم کلا ولی میرم چک میونم بازم ببینم پشتم چیا گفتن

نه بابا نرو ،آخه چهارتا غریبه چه فرقی میکنه چی میگن ،انگار پروفسور های مملکتن که مهم باشن،فوقش چهار روزم بگن ،میرن سراغ یه بحث خاله زنکی دیگه