2777
2789
عنوان

دعوای عروس وخواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست
آدم از مشکلات میخواد پناه ببره ب خانوادش نگاه می‌کنه میبینه خانوادش از صد تا دشمن بدترنخانواده منم ه ...

میخام کلا باهمه قهرکنم عیدم حتی نرم خونه پدرومادرمم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دقیقا الان غم دنیاتودلمه بعدزنش وایساده منوتهدیدکردن برامامانم پیام فرستاده ابرو دخترت میبرم مامانم ...

مامانا چرا اینجور شدن 

هیچ تعصبی دیگه ندارن

همین زن داداشت ببین بعدا چجور نقره داغ کنتشون

شوهرت چ جوریه ؟اگ پشتته قهر طولانی کن با مادرت اینا وقتی براشون مهم نیستی اونا هم برای تو نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام کلا باهمه قهرکنم عیدم حتی نرم خونه پدرومادرمم

نرو .. بچسب ب زندگیت ب مادرت بگو دختر مردم برات عزیز تر از دختر خودته پسفردا نیازی پیدا کردی بگو همون دختر مردم بیاد پیشت

مامانا چرا اینجور شدن هیچ تعصبی دیگه ندارنهمین زن داداشت ببین بعدا چجور نقره داغ کنتشونشوهرت چ جوریه ...

شوهرمم زیاد اذیتم کرده الان دیگ بهترشده نسبتا 

بعدعیدکلا میخاییم خونمون ببریم تهران شوهرمم کارپیداکرده 

براهمین کلا میخام برم تاالانم دو دل بودم بخاطر پدرومادرم ولی میبینم هیچکس دلش به حال من نمیسوزه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامانا چرا اینجور شدن هیچ تعصبی دیگه ندارنهمین زن داداشت ببین بعدا چجور نقره داغ کنتشونشوهرت چ جوریه ...

الان زنداداشم نشسته توخونه پدرومادرم بعد پدرومادرم بااینک خونشون دوطبقه است جرات ندارن برن تو یه طبقه خونشون بشینن رفتن مستاجری

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وای حق داری مامان منم این شکلیه مشکل مامانت چیه پس

نمیدونم کلا جرات نمیکنه ب زن داداشم حرف بزنه 

حتی تواین دعواهم طرف منونگرفت

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨