2777
2789
عنوان

خدایا خسته ام از این زندگی

142 بازدید | 8 پست

یه راه نجاتی بفرست،دیگه واقعا صبرم تموم شده،کاش برمیگشتم ده سال پیش و عاقلانه تصمیم می گرفتم،اون موقع که به خاطر حرف مردم ازدواج کردم

من فقط ۲۲سالم بود،اما انگ ترشیده بودن رو پیشونیم بود،چرا،؟؟؟؟چون فرهنگ مزخرف شهرستان این بود که دختر باید ۱۵سال بیشتر خونه باباش نباشه،

چون من سنت شکستم و رفتم دانشگاه

چون من میخواستم مستقل بشم و کار کنم 

خیلی جنگیدم تا به اینجا رسیدیم 

به جایی که زندگیم شده کارکردن خر و خوردن یابو .

دیگه توان جنگیدن ندارم 

زندگی چقدر سخت شده ،با دوتا بچه ،از صبح تا شب با شوهرم کار میکنیم اما حسرت همه چی به دلم مونده،فقط یه لباس خوب،ماشین،یه مسافرت،یه تیکه طلا 

آخه خدایا کی نوبت من میشه ،خسته شدم از نداری،خدایا ما که حرکت کردیم کو برکت؟؟؟

لعنت به این گرونی و باعث و بانیش

هرچی بگی حق داری

تو یه انسانی که خسته ای که تفریح میخوای استراحت میخوای

فقط امیدوارم شرایطتتون بهتر بشه

و برای همه مردمم🥲

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه کارخودتون وهمسرتون چیه چقدر درآمد دارید که به زندگیتون نمیرسید کجا زندگی‌میکنید؟

خودم معلمم و همسرم راننده ،من ۸میگیرم ،همسرم ۲۵

اما هم مستاجریم ،تو این ده سال هم فقط قسط دادیم ،چون هم خودمون عروسی گرفتیم و هم جهاز و ....

دریغ از هراز تومن کمک،۲تا هم بچه دارم که خرج اونا که خودت می‌دونی چقدر زیاده

خودم معلمم و همسرم راننده ،من ۸میگیرم ،همسرم ۲۵اما هم مستاجریم ،تو این ده سال هم فقط قسط دادیم ،چون ...

💔💔

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

چه قد ازین تیپ تاپیکا زیاد شده😭.

باور کن ماهم که قشر متوسط بودیمو شاغل تو این سه چهار ماه کم اوردیم اللنم باردارم شوهرم میگه اگر میدونستم این طوری میشه ۱۰۰ سال بچه نمیاوردم افسرده شده

جای لذت و ارامش  از دوران بارداری تن  و بدنم از اینده بچه میلرزه وقتی خبر این گرونیا رو میشنوم😔

چه قد ازین تیپ تاپیکا زیاد شده😭.باور کن ماهم که قشر متوسط بودیمو شاغل تو این سه چهار ماه کم اوردیم ...

من کم عقل با گریه از شوهرم بچه میخواستم ،شوهرم می‌گفت بزار خونه و ماشین بخریم بعد گفتم نه ،همه بچه دارن منم میخوام،

بعد بچه وضعمون بدتر شد،چون دوقلو بودن کلی خرج پوشک و شیر خشک ودوا و دکتر