2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 76 پست
😔

درسته که اتفاقات تلخی برات افتاده و متاسفم ولی اینا تجربه هست خب تکلیف دخترت بعد ازدواج چیه؟ مسلما خانواده پسر کامل مخالفت میکنن پسر ا. همین اول مردده با توجه به تجربیات خودت از زندگی مشترک بنظرت میشه که روش حساب کرد؟ بنظر من اگه میخوای ازدوهج کنی برین مشاوره

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
درسته که اتفاقات تلخی برات افتاده و متاسفم ولی اینا تجربه هست خب تکلیف دخترت بعد ازدواج چیه؟ مسلما خ ...

خواستگار درست درمونی هم ندارم خودم دختر ساده و خوشگلی هستم ولی هم مطلقم دوبار ازدواج کردم و هم خانواده فقیری دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناراحت بشی از این حرفم ولی پسر اگه یه مشکل روحی یا تروماهای کودکی یا هر بیماری روحی دیگه ای نداشته باشه سراغ زنیکه شکست خورده یه بار تو زندگیش نمیاد معلومه ادم زیاد عاقلی نیست که حتی یه تحقیق نکرده بدونه نمیشه اسم بچه رو از شناسنامه در اورد 

خواستگار درست درمونی هم ندارم خودم دختر ساده و خوشگلی هستم ولی هم مطلقم دوبار ازدواج کردم و هم خانوا ...

دخترت چند سالشه؟؟؟  دلیل جدا شدن از ازدداجای اول دومت چی بوده؟ عزیزم نو که خلاف شرع نکردی بد شانسی اوردی خودتو برای این مسئله سرزنش نکن و اینکه بااین اقا چطور اشنا شدی ؟؟ الان رابطه جنسی دارید یانه؟

شاید ناراحت بشی از این حرفم ولی پسر اگه یه مشکل روحی یا تروماهای کودکی یا هر بیماری روحی دیگه ای ندا ...

اتفاقا خیلی می‌دونه دوسمم داره تو ازدواج دومم من همینطور میخواستم فقط ازدواج کنم و هیچ حسی بهش نداشتم تصویری صحبت میکردیم پسر مغرور بخاطر من گریه میکرد اینم بگم چند روز پیش بهش گفتم خواستگار دارم منو برد به ابجیش نشون داد ولی شماره هامونو به هم نداد تو راه به من گفت شمارشو بدم بعد منصرف شد گفت دو دلم حرف زندگیه باید فکر کنم نمی‌دونم تو دلش چی میگذره مثل خر تو گل گیر کردم 

اتفاقا خیلی می‌دونه دوسمم داره تو ازدواج دومم من همینطور میخواستم فقط ازدواج کنم و هیچ حسی بهش نداشت ...

ناراحت نشو ولی مطمئنی ابجیش بوده؟؟  بنطرم پیشنهاد بده برید مشاوره 

دخترت چند سالشه؟؟؟ دلیل جدا شدن از ازدداجای اول دومت چی بوده؟ عزیزم نو که خلاف شرع نکردی بد شانسی ا ...

دخترم ده سالشه دو ساله ندیدمش ازدواج اولم شوهرم خیانت کار دست بزن معتاد ازدواج دوم خانوادش نذاشتن همو بشناسیم زود بردنم باید ببخشید فهمیدم مشکل داره کم داره تو رفتار اجتماعی رابطه زناشویی همه چی 

دخترم ده سالشه دو ساله ندیدمش ازدواج اولم شوهرم خیانت کار دست بزن معتاد ازدواج دوم خانوادش نذاشتن هم ...

ای عزیزم چقدر سخته واقعا دخترت گناه داره .... والا بنظر من این ازدواجتم میخوای همینجوری فقط ازدواج کنی من جات باشم بااین شروط تحدید نظر میکردم

دخترت چند سالشه؟؟؟ دلیل جدا شدن از ازدداجای اول دومت چی بوده؟ عزیزم نو که خلاف شرع نکردی بد شانسی ا ...

رابطه بله اول به زندگی باهاش فکر نمی‌کردم بعد امیدوار شدم باهاش روش حساس شدم به بچه باهاش فکر کردم زندگی ...

بعید میدونم خانوادش راضی بشن بااین شرایط شما... الان یه دختر مجرد ازدواج میکنه خودت بهتر میدونی هزار تا حرف میزننو اذیتش میکن شما شرایطت یکم متفاوت تره ممکنه اذیتت کنن 

ای عزیزم چقدر سخته واقعا دخترت گناه داره .... والا بنظر من این ازدواجتم میخوای همینجوری فقط ازدواج ک ...

میخواستم زندگی کنم باهاش هزار جور آرزو داشتم نمی‌دونم چی بگم والا پسر سالمی هست مسولیت پذیر خانواده دوست چه بدونم والا 

رابطه بله اول به زندگی باهاش فکر نمی‌کردم بعد امیدوار شدم باهاش روش حساس شدم به بچه باهاش فکر کردم ز ...

توصیم اینه جداقل شش ماه برید مشاوره

میخواستم زندگی کنم باهاش هزار جور آرزو داشتم نمی‌دونم چی بگم والا پسر سالمی هست مسولیت پذیر خانواده ...

اخه شرطاییکه گذاشته یکم نا متعارفه اگه این شرطا نبود باز یه چیزی