سلام دوستان من با دوست پسرم نزدیک ۶سالی هستم تا گفته نماند من مطلقم تو این مدت خیلی باهاش دعوا کردم نمیدونم از حساسیت بلاتکلیفی زیاد بود عصبی میشدم حرفم اینه میگه باهات به زندگی فکر میکنم ولی دو دلم میترسم ،بعد امروز بهم گفت اگه منو میخوای اسم دخترتو از شناسنامت در بیار و مهریتو بعد اینکه عقد کردیم بریم مشهد ببخش میگه من فکر مال دنیا نیستم ازت هم چیزی نمیخوام اصلا سیسمونی هم باهم میگیریم این مدت هم خیلی از وضع زندگی من با خبر بوده و کمک میکرد بهم هوامو داشت ناگفته نماند یه پدر ساده که هیچی از مال دنیا نداره دارم و یه خانواده ساده واقعا نمیدونم من حس کردم آدم مسولیت پذیریه چون این مدت تنهام نذاشت تو هر شرایط و خانواده دوسته شدیدن بنظر شما نقشه ای تو سرشه یا واقعا دوسم داره ،؟اینم بگم که پسره مجرده و تا الان ازدواج نکرده من ۲۹سالشه ایشون32 و میگه من این ریسک بزرگو میکنم میام ترو بگیرم به همه پشت میکنم توام باید یکاری بکنی برام بنظرتون چیکار کنم !!ببخشید این همه طولانی شد
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بعید میدونم خانوادش راضی بشن بااین شرایط شما... الان یه دختر مجرد ازدواج میکنه خودت بهتر میدونی هزار ...
یه اخلاقی داره خودش یچیزو بخواد بکنه کسی جلو دارش نیس میگفت تو فامیل یکی بخشیده مهربشو شوهرش در عوض براش طلا گرفته میگفت من بخاطر تو میخوام بیام جلو توام باید بخاطر من یکاری بکنی در قبال دوست داشتنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه اخلاقی داره خودش یچیزو بخواد بکنه کسی جلو دارش نیس میگفت تو فامیل یکی بخشیده مهربشو شوهرش در عوض ...
غلط کرده. باور نکن عزیزم. خام حرفاش نشو. باید تا حالا این مرد جماعتو میشناختی گلم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده