2777
2789

متاسفانه دیروز فهمیدم رشته بهداشت مدارس چقدر مزخرفه

و بدتر از همه من که به جای دبیری کار و فناوری اینو اولویت بالاتر زدم و همینم قبول شدم کل انگیزمم این بود که قراره علوم پزشکی درس بخونم.

مثل آموزگاران ابتدایی ۵ روز هفته مجبورن کار کنن، هفته ای ۳۰ ساعت یعنی ۶ ساعت بیشتر از آموزگارا و اغلب هم مدارسشون ابتداییه :/

شخصا اینقدر از اموزش ابتدایی بدم میاد که حتی توی انتخاب رشته فرهنگیان قبل از مصاحبه حتی وارد نکردم، گفتم رد بشم بهتر از اینه آموزگار شم

حالا که میبینم هیچ راه برگشتی نیست

امکانش هست که تو دانشگاه فرهنگیان تغییر رشته داد؟

یا مهم تر از اون فوق لیسانس رو یه رشته علوم پایه مثل دبیری زیست بخونم میتونم که درخواست کنم از مراقب یا مربی بهداشت تبدیلم کنن به دبیر ؟

لطفا کسی که آگاهه از این شرایط راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا به نظر من که خیلی خوبه 

کارت سبکه و بیشتر توی مراسمات مدرسه هستی

هفته ی سلامت و اینا 

با بچه ها سرگرم میشی خیلی خوبه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

بهداشت خیلی راحته. 

یعنی هر هفته یا شاید ماهی یه بار قرص میدی دست بچه ها. کل زنگ های کلاسی هم بیکار تو دفتر میشینی(90درصد موارد) و چایی و قهوه میخوری 

چیزی که ما می بینیم اینه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

عزیزم چرا به نظر من که خیلی خوبه کارت سبکه و بیشتر توی مراسمات مدرسه هستیهفته ی سلامت و اینا با بچه ...

هیچی جای ۳ روز در هفته و شغل دوم رو نمیده رفیق

البته گفتم کلا با بچه ها نمیتونم یه جا بمونم