2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده استپ گرفتم

283 بازدید | 25 پست

مرده مسن بود،۵۰به بالا،اول شروع کرد اینکه خطتتون مال کجاست،گفتم فلان جا گفت اره چون خط تهران نیست واسه همین پرسیدم 

دیگه منم دیدم هی سوال میپرسه سر ادب جواب میدادم و با بچه هم بودم 

یهو کفت چرا اومدید این شهر گفتم بخاطر کار همسرم و دیگه جواب ندادم،بحث تنهایی و خانواده رو کشید وسط یک کلمه گفتم خیر خانوادم این شهر نیستن

مرتیکه اومده میگه حیف نیست تنهایی،یه دوست پسر‌بگیر حال کن و لذت ببر،منم فلان جا بودم اینکارو میکردم  و..همونجا کلی بارش کردم (کلا این مسیر دو دقیقه نبود ک این همه شر وور گفت)گفتم شما ناسالمی وگرنه اینکارا مار ادم سالم میست و دیگه جوابشم ندادم،تو اسنپ امتیاز منفی گذاشتمم و خود اسنپم زنگ زدم و ثبت کردم شکایتمو و کلی معذرت خواهی کردن 

ولی موندم این مرتیکه چی تو خودش دیدد،چی‌تو من دید با بچه چهارساله ک همچین شکری خورد ،نه ارایشی‌داشتم نه چیزی بخدا حالم داغونه نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام واقعا چه آدم کثیف و حال به هم زنی بوده که با وجود بچه اینو گفته

هیچی واقعا این آدم های کثیف جامعه رو به گند میکشن

کاری که حالتو خوب میکنه و دوست داری انجام بده و فراموشش کن عبادت هر چیزی

از اولم نباید جوابشو میدادی!گفت خط مال کجاسمیگفتی چطورمگه!کلا جواب هرکسیو ندید

اره اشتباه کردم 

خیلی شاله  اسنپ میگیرم همیشه هم صحبت میکنیم ولی اینجوریشو ندیده بودم هیچوقت مزاحمتی ندیدم بجز امروز

کلا کسی خواست سر صحبت باز کنه سرد و کوتاه جواب بدهمهم هم نباشه برات..یه چیزی گفته جوابشم گرفته

اره اشتباه کردم ،اخه خیلی وقتا ادمای خوبی هستن و بی غرض حرف میزنن فکرشو نمیکردم

اره اشتباه کردم خیلی شاله اسنپ میگیرم همیشه هم صحبت میکنیم ولی اینجوریشو ندیده بودم هیچوقت مزاحمتی ...

خب این شد تجربه که دیگه تو اسنپ با راننده حرف نزنید 

عزیزم شما قصدی نداری و مثل برادر میبینیشون ولی مرد مریض و هیز زیاده 

حالم بده،مخصوصا یک کثافت جلوی بچه بخاد این حرفا رو بزنه

منم خیلی برام پیش اومده ی بار با مادر شوهرم بودم ک پیش اومد ابن موضوع مادر شوهرمم سلیطه بازی درآورد طرف لال شد😅

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃