2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده استپ گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
منم خیلی برام پیش اومده ی بار با مادر شوهرم بودم ک پیش اومد ابن موضوع مادر شوهرمم سلیطه بازی درآورد ...

حال ادم بد میشه زنگ زدم اسنپ گفتم شمارمو داره مشکلی برام پیش نیاد گفت تضمین میکنیم سفر امن رو هم زده بودم ولی انگار هنوز شمارم میوفته

اره اشتباه کردم خیلی شاله اسنپ میگیرم همیشه هم صحبت میکنیم ولی اینجوریشو ندیده بودم هیچوقت مزاحمتی ...

وا چ صحبتی میکنید همیشه!

شما مسافری ایشون راننده، چ لزومی ب صحبت هس 

خیلی ساده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم لباس مجلسی فروشی،  فروشنده شماره گذاشت کف دستم 

با اینکه حلقه دستم بود و سر به زیر هم هستم و جلف نمی‌پوشم و آرایش هم نمیکنم

کلا ویترین و مانکن و همه چیشو ریختم بهم 

آبرو و حیثیتش تو پاساژ رفت 

همش می‌گفت بخدا غلط کردم منم خیلی آدم آرومی هستم ولی این حرومزاده بازی رو نتونستم تحمل کنم گفتم بشه ...

دیگ تا اون باشه ازین غلطا کنه مرتیکه عوضیانقد بدم میاد از شغالا که میبینن طرف متاهله باز عوضی بازی درمیارن

دیگ تا اون باشه ازین غلطا کنه مرتیکه عوضیانقد بدم میاد از شغالا که میبینن طرف متاهله باز عوضی بازی د ...

آره بخدا از چشماش هیزی می‌بارید به قیافش میخورد خودشم متاهل باشه

فروشنده های مغازه های بغلی و هرکی اونجا بود اومدن 

گفتم ایشون فروشنده نیست یه مرد هیز عوضیه که به زن متاهل هم شماره میده 

قشنگ قهوه ایش کردم و اومدم