2777
2789
عنوان

خاطرات ماورالطبیعه که داشتین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 170 پست
یکی از اشناهامون واسه اولین بار میره پیش ی دعانویس میگفت تا رسیدم همه چیمو گفت گفت از کدوم مسیر اومد ...

اگه انقدر ترسناکه چرا خودشون دیوانه نمیشن و سلامت عقل دارن ؟

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

اگه انقدر ترسناکه چرا خودشون دیوانه نمیشن و سلامت عقل دارن ؟

نمیدونم والا گفته بود واسه دیدنشون باید کاملا نترس باشی وگرنه اسیب بدی بهت میزنه بعد گفته بود اگه موکلو بخوای دیگه تا اخرررر عمرت کنارته همه جااا چسبیده بهت ولت نمیکنه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهامون واسه اولین بار میره پیش ی دعانویس میگفت تا رسیدم همه چیمو گفت گفت از کدوم مسیر اومد ...

موکلش چرا رفته تو ماشین اینا نشسته؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من فکر میکنم بعضی اوقات که می‌ترسیم موکلمون مارو اذیت می‌کنه ؟؟!

نظر شما چیه 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

نمیدونم والا گفته بود واسه دیدنشون باید کاملا نترس باشی وگرنه اسیب بدی بهت میزنه بعد گفته بود اگه مو ...

بعد حساب کن مثلا با شوهرت داری ... اونم کنارته داره نگات میکنه واقعاااا ترسناکه

نمیدونم والا گفته بود واسه دیدنشون باید کاملا نترس باشی وگرنه اسیب بدی بهت میزنه بعد گفته بود اگه مو ...

اینجوریه خود طرف می‌تونه ببینه بقیه نمیتونن ببینن؟؟؟

موکلش چرا رفته تو ماشین اینا نشسته؟

😂شاید می‌خواسته ماشین سواری کنه 

بعد حساب کن مثلا با شوهرت داری ... اونم کنارته داره نگات میکنه واقعاااا ترسناکه

واییییییییییییی اصلا زندگیت مختل میشه 

من فکر میکنم بعضی اوقات که می‌ترسیم موکلمون مارو اذیت می‌کنه ؟؟!نظر شما چیه

میگفت دعانویسه گفته همه موکل ندارن ک بخوان ظاهر بشه تعداد کمی از ادما دارن

میگفت دعانویسه گفته همه موکل ندارن ک بخوان ظاهر بشه تعداد کمی از ادما دارن

موکل همون تمزاد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

موکل همون تمزاد؟

همزاد