2777
2789
عنوان

خاطرات ماورالطبیعه که داشتین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 170 پست
پس بگو ببینم چجوری بود😉

اون ماجرا دوستشه که میره تو عزاداری جنا شعر میخونه براش دوتا غوز میذارن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارره بخدا واقعیته فک کنم اول غوزشو برداشتن بعد لزش ی کاری خواستن انجام نداده بعد هم غوز خودشو هم ی غ ...

خدا نکشتت😂😂😂😂😂

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

شما تا به حال دیدی لباس سفیدایی که خیلی وقته استفاده نکردی لکه لکه روش افتاده ؟

نه ندیدم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه خاطره دیگه از زبون خواهرم بگم؟

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

نه ندیدم

😂پس هیچی 

کسی بوده همچین اتفاقی برای بیوفته 

اون ماجرا دوستشه که میره تو عزاداری جنا شعر میخونه براش دوتا غوز میذارن

وای چه بد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

😂پس هیچی کسی بوده همچین اتفاقی برای بیوفته

نه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه خاطره دیگه از زبون خواهرم بگم؟

بگوووو

دایی مامانمم زیاد دیده میگف ۵ صبح میرفتم برای ابیاری باغ همیشههه ی پیرمرد ک ریشش خیلیییییی دراز بود و قدشم بلند و ریش و پشمشم سفید بوده میگفت تا منو میدید میرفت توی سیزون خونمون میگف همیشه ۵ صبح روی پلهای خونمون میشست

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بگوووودایی مامانمم زیاد دیده میگف ۵ صبح میرفتم برای ابیاری باغ همیشههه ی پیرمرد ک ریشش خیلیییییی درا ...

خواهرم طفلکم یه مدت خیلی عذاب کشیده الان میگم 

می‌گفت تو عقد بوده خونه مادر شوهرش تو اتاق خواب بوده یکی بلند تو گوشش با قهقهه خندیده گفته بیدار شو می‌گفت گرمای نفساش به گوشش می‌خورده 

خواهرم طفلکم یه مدت خیلی عذاب کشیده الان میگم

یکی از اشناهامون واسه اولین بار میره پیش ی دعانویس میگفت تا رسیدم همه چیمو گفت گفت از کدوم مسیر اومدم ماشینم چیه و چ رنگیه توی راه با کی حرف زدم میگف همه جیو گف بعد این پرسیده بود ازکجا دونستی گف بود موکلم کل راه صندلی عقبت نشسته بوده میگف از ترس پاهام میلرزید بعد میگف برگشت بهم گف توام موکل داری ک اگه بخوای ببینیش بلید این سوره رو بخونی ک توی کاغذ نوشتم ولی ممکنه ک بعد از دیدنش دیوانه بشی چون فوق العاده ترسناکن اگه نمیترسی سوره رو بخون میکف تا اومدم بیزون سریع بدون اینکه ب کاغذ نگاکنم پرتش دادم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️