2777
2789
عنوان

خاطرات ماورالطبیعه که داشتین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 170 پست
ینی چییییی ینی شوهرش نبودههههه؟🤐

نه جن خودش و جای شوهرش جا زده بوده!!!!

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

آره آره

ی مرده بود

نصفه شب میره حموم عمومی 

میگه حموم خیلی خلوت بود ولی ی آقایی ام بود اونجا ی خورده قدش کوتاه بود ولی داشت کیسه میکشید 

منم رفتم نصفخ شب حموم چون کار داشتم شبش رفتم مریضم بودم رفتم ی ابی بزنم به بدنم مریضیم بهتر بشه

میگه تو حموم من و اون اقاعه فقط بودیم ، با هم حرف زدیم دوست شدیم من پشتشو کیسه زدم اونم اومد پشتمو کیسه زد ، خیلیییی کیف داد ولی کیسش غیرعادی محکم و خوب بود یهو دیدم سم داره به روی خودم نیاوردم ترسیدما ولی همینجوری خوش و بش کردم ، میگه با هم خداحافظی کردیم سبک شدم ولی رفتم خونه صاحب اون حموم گفت اصلا همچین ساعاتی حموم بستست کسی نیست اون جن بود تو حموم😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم میگفت بچش خیلی مریض بوده نشسته به اون جنی که یه مدت اذیتش می‌کرده گفته من خیلی خستم اگه تب بچ ...

واآاییی چ باحاااال ازین نطر کارکنن برای ادم خوبه هااا😉

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

اگه کسی هست اعلام کنید اتفاق‌هایی که برای خواهرم افتاده رو براتون تعریف کنم 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

راجب غوز ی آقایی ام شنیدید رفت تو حموم جنا باهاش دوست شدن بهش کمک کردن غوزشو برداشتن؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ی مرده بودنصفه شب میره حموم عمومی میگه حموم خیلی خلوت بود ولی ی آقایی ام بود اونجا ی خورده قدش کوتاه ...

وای خدا😯😯😯😯😯😯😯😯

واآاییی چ باحاااال ازین نطر کارکنن برای ادم خوبه هااا😉

نه اگه ادامه دار باشه ولت نمیکنن باز تو باید برای اونا خدمات انجام بدی 

راجب غوز ی آقایی ام شنیدید رفت تو حموم جنا باهاش دوست شدن بهش کمک کردن غوزشو برداشتن؟

چجوری 😂

اول اینو تعریف کنم براتون 

من شنیدم منتها نمیدونم چی میشه ک ی غوز دیگه براش میزلرن میشه غوز بالا غوز

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

گوژپشت بوده؟نشنیدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اول اینو تعریف کنم براتون

خواهرم زادم ۳ سالش بود باهم تنها بودیم تو خونه رفت جای پله ها وایستادن منم ترسیدم بخوره زمین رفتم پیشش گفتم نرو خاله جون بیا تو 

گفت میرم پیش اقاهه اونجا وایساده ریدم تو خودم