2777
2789
عنوان

درامد خانگی

339 بازدید | 6 پست

کسب درآمد خانگی از دکور کیک 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱۰
1
50%
۱۱
1
50%
برای مشکلات زیاد زندگیم لطفا دعا کنید ممنون خدایا به همه آرامش و خیال راحت بده

[QUOTE=50779593]اولین شرط هر فروشی  حتی جنس بد  تبلیغه خوبه  تبلیغ پرطمطراق  و زیاد و ...[/QUOTE

میدونین تو شهر ما نیس زیاد ولی یکی از دوستام تو شهر کوچیکتر نزدیک ما راه انداخته خیلی فروشس خوبه میگم شاید اینجام بگیره اینکار چون میخام هزینه کلاس کنم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرهای کوچیک معمولا هزینه های فانتزی نمیکنن مگر اینکه تبلیغات واقعا دهن پر کن باشه و یه سال اول رو سود حساب نکن تا هم جا بیافتی هم مشتری پیدا کنی هم انواع تجربه ها رو به دست بیاری 

بعدا رو سود حساب کن

شهرهای کوچیک معمولا هزینه های فانتزی نمیکنن مگر اینکه تبلیغات واقعا دهن پر کن باشه و یه سال اول رو س ...

درسته مرسی خیلی علاقه دارم دیدمم ی عده دنبال این چیزان ک پول بدن ممنون از کمکتون😍😘

سلام بچه ها یه سایت عالی بهتون معرفی میکنم کافی یه ساعت کار کنین تو کمترین زمان به نتیجه میرسی خیلی خوبه من تو همین سایتا باهاش آشنا شدم اول باورم نشد ولی تو سایت رفتم نظر مردم رو خوندم پکیج رو تهیه کردم شما هم انجام بدین به درآمد خوبی میرسین مطمئن باشین خیلی راحت و آسونه http://opizo.me/AUqSIK

من خودم تو‌خونه صابون و کرمهای درمانی دستساز و گیاهیی درست میکنم

خداروشکرم درامدم خوبه چون واقعا کیفیتم خوبه

هرکی برده برگشته

کسی هم خواست ک همشهریم نباشه بهش یاد میدم

با همون هزینه ای که خودم یاد گرفتم

اینم شماره تلگراممه

09306311400