2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم سرنمازم بیبیچکمم مثبته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 58 پست
قبول باشه من امروز برات یه تسبیح صلوات به نیت امام جواد میفرستم،من دیشب زیر دلم درد میکرد وقت تخمک گ ...

تخمک یک روز زنده هست اقدام کن عزیز

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چرا شوهرت ناراضیه میخوای بچه دار شی؟ شاید بعد وقتی فهمید بارداری رفتار خوبی نشون نده به تو و بعدشم بچه

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
استارتر چرا شوهرت ناراضیه میخوای بچه دار شی؟ شاید بعد وقتی فهمید بارداری رفتار خوبی نشون نده به تو و ...

آره شوهر منم ناراضی بود نگید وقتی فهمید خوشحال میشه نگید نظرش عوض میشه ک مثل من عذاب میکشید فقط

همیشه هم دیدن دو خط بی بی چک مسرت بخش نیست

من دو تا پسر دارم, شوهرم خیلی دلش دختر میخواست, تصمیم گرفتیم آی وی اف کنیم. حتی مبلغ زیادی بابت داروهاش دادم

اما متاسفانه بی بی چکم مثبت شد قبل از عمل آی وی اف

الان حامله ام و دوباره بچم پسره

فقط میگم شکر خدا سالمه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
انشالا كه باردارى عزيزم🙏🏻🙏🏻برا منم دعا كن سه روزه آى يو آى كردم نتيجه بگيرم بعد از يه سال🙁

گلم اناناس بخور صبحا نشاسترو با اب یا شیر حل کن بخور

زیاد گرمیجات نخور 

چن روز استراحت مطلق داشته باشه

پله و پیاده روی نداشته باش

کارای سنگینم نکن

غذای نفخ دار نخور ک دچار یبوست شی

ی ختمی ام شروع کن

ان شاءالله دامنت سبز میشه

استارتر چرا شوهرت ناراضیه میخوای بچه دار شی؟ شاید بعد وقتی فهمید بارداری رفتار خوبی نشون نده به تو و ...

نه عزیز اونجوری نیست اخلاقش.... همش خواب میبینم بچه بغلمه مامان چند تا نوزادم..... 

دیگه دوست دارم واقعی بشه

همیشه هم دیدن دو خط بی بی چک مسرت بخش نیست من دو تا پسر دارم, شوهرم خیلی دلش دختر میخواست, تصمیم گر ...

ای جاااااان 

خدا برات حفظش کنه برکت خونتون میشه 

انقدر پررنگ بود سر نماز چشمم خورد بهش گریم گرفت

عزیزم نماز خوندن توخواب حاجت رواییه مخصوصا اگه نمازتو کامل بخونی.گریستن هم درخواب شادیه .انشاالله کهحاجت روا میشی وشاد

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال