2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم سرنمازم بیبیچکمم مثبته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات ببخشه❤️

ممنون گلم

فقط,مشکل بزرگم مادرشوهرمه, همش پسر شدنش رو میزنه تو سرم. اما شوهرم همش از من دفاع میکنه و میگه با داشتن سه تا پسر دیگه من قوی ترین مرد طایفه ام

ولی میدونم تو دلش یه چیز دیگه ست

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
ممنون گلم فقط,مشکل بزرگم مادرشوهرمه, همش پسر شدنش رو میزنه تو سرم. اما شوهرم همش از من دفاع میکنه و ...

قديما واسه پسر خودشون رو ميكشتن الان برعكس شده، هرچى خدا بخواد همون ميشه حتما حكمتى تو كار بوده

انشالا سالم سلامت باشه

قديما واسه پسر خودشون رو ميكشتن الان برعكس شده، هرچى خدا بخواد همون ميشه حتما حكمتى تو كار بوده انش ...

مرسی عزیز

مادرشوهره دیگه, دنبال بهونه ست, وقتی جاریم دختر زاییده بود همش نق میزد تا پسر گیرش اومد

حالا افتاده به جون من

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

سلام عزیزم چ خواب خوبی خیره انشالله 

منم امروز صبح خواب دیدم چادر نماز سفید با مهر و سجاده ی خانمی بهم می خواد بده ولی چادری ک سر کردم مشکی بود و خوشحال بودم گفتم ی چادر مشکی از مشهد خریدم اینم داشته باشم خوبه

مرسی عزیز مادرشوهره دیگه, دنبال بهونه ست, وقتی جاریم دختر زاییده بود همش نق میزد تا پسر گیرش اوم ...

سعى كن رو خودت كار كنى حرفاش برات بى اهميت بشه، يعنى وقتى تيكه اى چيزى ميندازه انگار چيزى نشنيدى، وقتى دقيقا قبل از آى وى اف باردار شدى اين يعنى يه حكمتى تو كار بوده، حرف آزار دهنده فكو فاميل شوهر رو بريز دور، تو بهترين آدم تو دنيا هم باشى بازم حرف دارن براى زدن، پس فقط خودت همسرت و بچه هات رو در اولويت قرار بده🌹

امیدوارم همه کسانی که دلشون بچه می خواد خدا بهشون بده. ولی من یه تجربه دارم که زمانی  که وسواس داشته باشید احتمال بارداریتون کم می شه. انگار استرس باعث می شه که حامله نشید. 

من بچه اول و دومم در اولین اقدام باردار شدم چون اصلا استرس نداشتم. ولی این سومی داستانی شده بود. 

تغذیه و کارایی ک برای دختر دار شدن لازم بود رو انجام دادی؟

راستش بهمن سال قبل بدلیل اینکه می خواستیم حتما بچمون دختر بشه عمل آی یو آی انجام دادم. البته حدود سه میلیون واسمون آب خورد. بعد تصمیم گرفتم طبیعی بچه دار بشم ولی با مراعات . هر ماه دو بار سونو داخلی می کردم که تاریخ تخمک گزاریم بدونم. و طبق دستور دکتر ، تاریخ خاصی اقدام به بارداری می کردم. ولی از بس استرس داشتم حامله نمی شدم. تا بالاخره دکتر گفت انگار طبیعی باردار نمیشی و  باید آی وی اف کنی. اخرین ماه که دیگه فکر می کردم طبیعی حامله نمی شم هیچ آدابی رو رعایت نکردم. شهریور یک میلیون و چهارصد هزینه داروهای آی وی اف دادم که واسه مهرماه آی وی اف کنم اما فهمیدم باردارم. 

واسه همین می گم استرس باعث می شه باردار نشید.

امروز چهار شنبه.. شنبه موعدمه 

حالت تهوعم زیادشد طاقت نیاوردم 

نمازمو خوندم وبیبی چک زدم

فکر کردم خوابم تعبیر میشه

یجووووووری سفید بود 

انگار اصلا تست نشده فقط یه خط😭😭😭😭😭😭😭😭

این ماهم نشد

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 

دوستان من حساب کردم دیروز موعدم بود هنوز پریود نشدم اما دردهاشو دارم 

ینی الان دوروزه عقب انداختم 

باتوجه به اون بیبی چک منفی سه روز پیش میتونم امید وار باشم به نظرتون؟؟؟

دسترسی به بیبی چک ندارم

اومدیم یه برهوتی مهمونی که داروخانه نداره

صبح مطمعن بودم پریود میشم پاشدم برای نماز صبح تلوزیون رو روشن کردم ببینم اذان گفتن یانه... 

داشت قرآن میخوند... وضو گرفته بودم نشستم معانی قرآنی که پخش میشه روخوندم

آیات سوره مریم بود... نوشته بود خداوند اگر بخواهد به کسی وجود بدهد میگوید موجود باش.... 

به همین دلیل مریم رافرزندی داده شد  چون خداوند گفت عیسی موجود باش

اشکم در اومد دیگه خوابم نبرد امروزم پریود نیومد

تورو خدا دعا کنید 

صبح مطمعن بودم پریود میشم پاشدم برای نماز صبح تلوزیون رو روشن کردم ببینم اذان گفتن یانه...  دا ...

از خدا میخوام اگه صلاحته این ماه مامان شی و دیگه انتظار نکشی

حتما خبرشو بده بهمون منتظر خبر خوووبم

برای منم دعا کن لطفا