2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم سرنمازم بیبیچکمم مثبته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 58 پست
آره شوهر منم ناراضی بود نگید وقتی فهمید خوشحال میشه نگید نظرش عوض میشه ک مثل من عذاب میکشید فقط

نه همسر من اونحوری نیس

یبار که بیبیم مثبت کاذب بود وفکر کردیم واقعیه تو راه آزمایشگاه دست از پا نمیشناخت 

هی میگفت بابا شدم رفتا....... 

اما جامعمون وضعش بده بچمون میخاد اذیت بشه

آیندشو چه کار کنیم

بعد که آزمایش منفی شد تا یه مدت شوخی شوخی میگفت دوقلوهات چطورن

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 
عزیزم نماز خوندن توخواب حاجت رواییه مخصوصا اگه نمازتو کامل بخونی.گریستن هم درخواب شادیه .انشاالله که ...

وای خداااااا

خدا از دهنت بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز اونجوری نیست اخلاقش.... همش خواب میبینم بچه بغلمه مامان چند تا نوزادم.....  دیگه دوست ...

ایشالله که میشه عزیزم

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
منم شش روز ديگه موعدمه 😍😍ايشالا اين ماه مامان ميشي

ریما جان شنبه موعد هردوتامونه این تاپیک بازه انشالله مامان شدی بیا بهم بگو.... دلم روشنه

ان شاء الله خبر از مادرشدنت به زودی داده. خدای مهربون دلت رو شاد کنه.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
من فردا موعدمه  نه درد دارم نه ترشح. بنظرتون پری میشم؟

انشالله که مامان شدی خواهر منم باردار شد هیچ علایمی نداشت شانسی  سه روز مونده به موعد بیبی چک زد یادش بخیر

ریما جان شنبه موعد هردوتامونه این تاپیک بازه انشالله مامان شدی بیا بهم بگو.... دلم روشنه

حتما عزيزم بهت خبر ميدم توام بهم خبر بده ايشالا كه هر دوتامون مامان ميشيم

اي خدااااااا

فكرشم ميكنم ذوق ميكنم😍😍😍

😍😍خدايا شكرت😍😍
همیشه هم دیدن دو خط بی بی چک مسرت بخش نیست من دو تا پسر دارم, شوهرم خیلی دلش دختر میخواست, تصمیم گر ...

تغذیه و کارایی ک برای دختر دار شدن لازم بود رو انجام دادی؟

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
حتما عزيزم بهت خبر ميدم توام بهم خبر بده ايشالا كه هر دوتامون مامان ميشيم اي خدااااااا فكرشم ميكنم ...

ای جااان

جالب اینه دنبال گوشیم میگشتم تو خواب بیام نینیسایت 

بگم بالاخره منم مامان شدم انقدر توخواب دویدم اینطرف اونطرف پریدم از خواب

توی این یه سال اقدام من شش نفر از دخترای فامیلمون باردار شدن و سه تاشونم زایمان کردن

انقدر دلم خااااااست

ولی وقتی دیدمشون حسودی نکردم اصلا... 

کفتم خدا نخاسته خب

سه تاشون گفتن ناخاسته بوده و خبر نداشتن کی باردار شدن

اونجا پی به قدرت خدا بردم

خواب دیشب کلا روانم رو در گیر کرده