🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر باهاش شوخی داری یبار با شوخی بگو می خوام بخاطر تو برم تو اسنپ کار کنم من که تو رو می رسونم لااقل در آمد داشته باشم
اگر باهاش شوخی نداری یه روز بگو من جایی کار دارم نمی تونم بیام دنبالت و بعد از کارم بگو ببخشید من جایی می خوام برم نمی تونم ببرمت و چند روز تکرار کن تا کوتاه بیاد
والا یبارشم کلا قرارنبود بیاد به من اطلاع نداد الکی الکی ده دقیقه خالی خالی وایسادم تا رفتم و فهمیدم ...
وای
چقد بی خیال که یه پیام نداده بهت 😕
بگو ماشین رو میخواییم بفروشیم بعدش بگو کنسل شد
یا اگه میتونی راستش رو بگو بهش
بگو نمیتونم منتظر وایستم. اکه نیمتونی رو در رو صحبت کنی بهش پیام بده
مثلا بگو من تا آخر همین هفته میتونم بیام دنبالت
بعدش نمیتونم
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)