2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهرشون مشکل دارن

517 بازدید | 67 پست

بچه‌ها بیایید یکم درد و دل کنیم و از تجربیات هم بهم دیگه بگیم . ببینید خانواده شوهر من خیلی بی فرهنگ و بی ادبن . من سه ساله عروس اینام . هر تیکه‌ای توهینی تونستن به من و خانوادم کردن . من چیزی نمی‌گفتم تا این که یکی دو ماهیه صبرم تموم شده . به مادرشوهرم گفتم به چه علت از تو و شوهرت و فک و فامیلات ناراحتم . بعد چه جنجالی به پا کرد که بماند و جوری به همه جلوه داد که من مقصرم . حالا خودشو زده به مریضی روحی که توجه جلب کنه . پدر شوهرم زنگ زده میگه تو هرچی از دهنت دراومده به زنم گفتی . اینم مریض شده . منم گفتم چطور اون موقع که دهنتون باز می ‌کردبد منو ناراحت می کردید من آدم نبودم وقتی مشت مشت قرص اعصاب می خوردم . چرا کسی ناراحتی منو نمی‌بینه . بعدم گوشی رو روش قطع کردم . نه کمک مادی دارن نه معنوی طلبکارم هستن . ولی این که گوشی رو روش قطع کردم یکم بابتش ناراحتم . من با اینا چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطه،چون اونا عوض بشو نیستن

منم یه خواهرشوهر این مدلی دارم الان یه ساله نگاشم نمیکنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

قطع رابطه

همین دیگه الان دو ماهه خونشون نمیرم . بعد مادرشوهرم خودشو زده مریضی و کل فامیل دلشون به حال این سوخته و میگن تو یزیدی باید اینو ببخشی و بری دیدنش . من چرا باید با آدمای سمی رفت و آمد کنم ؟ 

همین دیگه الان دو ماهه خونشون نمیرم . بعد مادرشوهرم خودشو زده مریضی و کل فامیل دلشون به حال این سوخت ...

بگو اینکه من با کی رفت امد کنم ب خودم مربوطه

فقط ب ارامشت اهمیت میده نزار بقیه واست نظر بدن

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
هیچی ولشون کن آدمای طلبکار نازشونو بکشی بیشترم طلبکار میشن

می دونی کل فامیلو جوری با گریه زاری بر علیه من کرده . هر روز یکی بهم زنگ می زنه میگه اگه مادرشوهرت بمیره روت میشه تو ختمش بیای . منم تو دلم میگم آره چرا که نه . اون منو ناراحت کرده بعد حالا طلبکاره چرا به توهیناش اعتراض کردم 

وقتی حق باهاته ولی با دادو بیداد حرف میزنی میشی آدم بدهسعی کن با پنبه سر ببری

همون دیگه مشکلم همینه که آمپر چسبوندم و یک ذره سیاست ندارم و رکم . صریحانه به طرف می‌پرم . ببین چه جوری با پنبه سر ببرم ؟