2777
2789
عنوان

خرج عروسیم و کادو ها

313 بازدید | 22 پست

واسه عروسیم ۱۷۵ ملیون خرج کردیم عروسیمون عالی و لاکچری بود خیلیییی، ولی چون خیلی حساب شده خرج کردیم و مهمونامون ۲۰۰ نفر بودن تقریبا کم درومد

۹۰ ملیون پول جمع شد

بنظرتون چطوره

خودم راضیم ولی اطرافیانم میگن کم جمع شده خواستم نظر شما رو بدونم که ناشناس واقعیتو میگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با طلا یا بدون طلا شده ۹۰ ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بد نیست ولی 200 نفر چقدر کم دادن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
۲۰۰نفر ک همه پول نمیدن شاید ی خانواده ۴نفر بودن همه ک کادو نمیدن

اره خب اینم هست کلا وقتی عروسی میگیری دیگ باید قید پولو بزنی با کادو زیاد جبران نمیشه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
واسه ۲۰۰نفر زیاد خرج کردین بنظرم حداقل نفری یه تومن میدادن ما الان عروسیامون زیر یه تومن نیست کادو

یعنی یه خانواده چهار نفره باید چهار تومن بدن؟ نمیشه که به خانواده میان رو هم رفته یه تومن دو تومن میدن.. دیگه برا مهمونم خرج آرایشگاه و لباس میفته

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اره خب اینم هست کلا وقتی عروسی میگیری دیگ باید قید پولو بزنی با کادو زیاد جبران نمیشه

عزیزم میگن از همون دست ک بدی از همونم پس میگیری،خب شاید اینام واس بقیه همینجوری دادن،دیگ بسته ب جیب طرف داره ک چقد میتونه کادو بده،بالاخره ک هزینه طرفو ک بقیه نباید جبران کنن،واسه اینام بهتر هرچی بیشتر کادو بگیرن بعدا هم اینا باید بیشتر بدن

عزیزم میگن از همون دست ک بدی از همونم پس میگیری،خب شاید اینام واس بقیه همینجوری دادن،دیگ بسته ب جیب ...

اره درسته