2777
2789
عنوان

به جای لباس دومادی کفن پوش شدی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بحق قران و امام سجاد خدابهتون صبر بده ....پسرعموی منم ۳ماه پیش فوت کرد زن ۲۲سالش را دیدم نصف موهاش سفید شده بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زن عموم ک ۳ماهه نتونسته حتی حرف بزنه از شوک زیاد ...

وای ک چقدر غم سختیه ...

کمر همگیمون شکست وای بحال زنش ...

خدا کمکتون کنه قلب منم مچاله میشه وقتی خبر مرگ یه جوون را میشنوم😔🖤🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکی دیگه هم بود نامزدش بر اثر تصادف فوت شد؛ لعنت به هرچی راننده‌ی بی دقته

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

یکی دیگه هم بود نامزدش بر اثر تصادف فوت شد؛ لعنت به هرچی راننده‌ی بی دقته

خدا لعنتش کنه اینجور منو تو اوج جوونی ارزو سیاه پوش مرد نامزدمو با کلی ارزو کفن پوش😭😭

خدا لعنتش کنه اینجور منو تو اوج جوونی ارزو سیاه پوش مرد نامزدمو با کلی ارزو کفن پوش😭😭

الهی بمیرم برات خدا انشالله بهت صبر بده 😭

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

چدرو مادرش در چه حالن؟

چیکار کنن بدبختا تک پسرشون پر پر شده به نا حق اونا همش میگن من ناراحت نباشم گریه کنم چون از صبح بغض کردم کل صورتم و زیر چشام بی دلیل کبود شده

منم ۲۲سالمه😭

الهی برای دلت بمیرم ....توروخدا زیاد غصه نخور ، علی گناه داره چون روحش داره شمارا میبینه ، اون هم با هرقطره اشک شما گریه میکنه و بوستون میکنه ولی شما نمیبینیدش و این بیشتر اذیتش میکنه😭🖤 اون همش میگه من جام خوبه ، من خوبم ، ناراحت نباشید ولی شما نمیشنوید ...بخاطر ارامش روحش هم ک شده به خدا بسپاریدش وبراش قران بخونید و ازخدا بخواین امام حسین و امام سجاد ضمانتشو بکنن ....

من و شما هم خیلی زود میریم پیش اونایی ک رفتن ، بدونید که همه ما از خداییم و به سمت خدا برمیگردیم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....