2777
2789
عنوان

خیلی رو شوهرم حساسم چی کنم

356 بازدید | 31 پست

خانمااا ترخدا راهکار بدین

خیلی رو شوهرم حساسم****مثلا تیپ بزنه یا مثلا ی استوری بزاره یا کلا همش روش حساسممم همش حس بد میاد سراغم🫥بااینکه خدارشکر هیچ چیز ازش ندیدم ولی همش حساسم😫😫

خدایی خیلی دارم اذیت میشممم

چیکارکنم؟؟؟؟

صرفا کسایی ک میخان بگن مگ تحفس و فلان؛؛؛ترخدا ریپ نزنید فقط میخام از دوستان باتجربه راهکار بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمش از تاثیرات نینی سایته

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

منم‌اوایل اینجوری بودم .....بعضی جاها بود که حس میکردم چشم کسی دمبالشه ...بهش گفتم دیگه نریم اونم قبول کرد....الان عادی شده برام البته حواسم‌بهش هست ولی حساس در حد زیاد نیستم 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

دایی من اینقد زنش حساس بود بعد ۵ سال تحمل و سکوت ازش جدا شد حتی به حموم رفتنشم گیر میداد میگفت خوشبو میشی تروخدا اگه هم احساس ترس دارید یواشکی پیش مشاور برید و این حساسیت بیش از حدو بروز ندید

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

تجربه خیانت از روابط قبلی دارید ؟ 

یا خودتون قبلا خیانت کردید ؟ 

در اطراف مواردی داشتید که به این صورت باشن و خیانت رخ داده باشه ؟ 

یا از روی رفتار های دیگر خانوم ها که با همسرتون میشه این حساسیت به وجود اومده ؟

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

می‌دونی هرچقدر رو یه چیز حساس باشی زودتر از بین می‌ره و تصوراتت خراب میشه؟..

وقتی تا الان چیزی ندیدی پس بدون آدم خیانت نیست انقد سعی نکن با این افکار منفی زندگیو سخت بگیری سعی کن آرامش داشته باشی اعتماد به نفس داشته باش و خودتو انقد حساس نشون نده وقتی همش شک داشته باشی اونم هرکاری می‌کنه مطمئن باش هیچی نمیشه