2777
2789
عنوان

مشکوکم

156 بازدید | 24 پست

سلام ببخشید من چند وقتی همسرم نزدیکم نمیشه با اجبار و گریه .بهونه بارداریم میاره( بچه دوممه.)ولی من میگم میتونی که بغلم کنی یا نوازش کنی اما همش بهونه میاره .میگه بچه بیدار یا خسته ام یا بارداری دلم نمیاد .وقتی هم خوابه خیلی سنگینه خوابش اصلا متوجه نمیشه صداش میکنم هزار بار.

دیشب اتفاقی ساعت چهار صبح صدای ویبره شنیدم دقیقا ساعت چهار اندازه یک زنگ زدن کامل بود. به حدی که خودشم بیدار شد صداش هم در نیورد که صدای ویبره بوده.و صبح موقع رفتن سرکار یکم مشکوک بود یه استرسی داشت.بهش گفتم از موقعی که صدای ویبره شنیدم نتونستم بخوابم .یه لحظه جا خورد گفت منم شنیدم .پس مطمئن هستم توهم نزدم .به نظرتون شکم درسته؟

خواهشاً الکی شوخی نکنید ماه هشتم هستم .مرز سکته.پس پیشنهادها عقلانی باشه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریز مکالتماش رو چک کن میتونی ببینی چه ساعتی به چه شماره ای زنگ زده و چند دقیقه حرف زدن

تمام تماسهایی که با سیمکارتش داشته میاره

شماره هایی که غریبه ان شک داری بهشون بزن تو گوشی خودت چک کن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

کجاش چک کنم شلوارش؟

سیمکارتش چیه بگو به من

الان خونه اس؟

تمام مکالماتش میتونی در بیاری به چه شماره ای زنگ زده

پیامک ها هم میاره ولی متن پیاما نیست فقط شماره و ساعتی که بهش ارسال کرده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ریز مکالتماش رو چک کن میتونی ببینی چه ساعتی به چه شماره ای زنگ زده و چند دقیقه حرف زدنتمام تماسهایی ...

من حس میکنم گوشی مخفی داره .قبلاً چند سال پیش مچش گرفتم.حدس میزنم دیگه با این گوشی که جلو چشمه کار نمیکنه

بی زحمت اخرین تاپیکم رو گزارش بزن

من نمیفهمم چرا تو هر تاپیکی میرم یکی پست گذاشته لطفا فلان تاپیک منو گزارش بزنین 😒

خسته نمیشین تو هر تاپیکی اینا رو میگین ؟؟

ای بابا...

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

من حس میکنم گوشی مخفی داره .قبلاً چند سال پیش مچش گرفتم.حدس میزنم دیگه با این گوشی که جلو چشمه کار ن ...

این گوشی که رو ویبره بود میگی اون یکی گوشیشه یعنی؟

خب بگرد پیداش کن گوشی دومش تا اون رو پیدا نکنی هیچکار نمیتونی کنی

من حس میکنم گوشی مخفی داره .قبلاً چند سال پیش مچش گرفتم.حدس میزنم دیگه با این گوشی که جلو چشمه کار ن ...

ببین یک کدی هست میتونی استعلام بگیری ببینی چندتا سیمکارت فعال به نامش هست بزن گوگل پیداش کن 

این گوشی که رو ویبره بود میگی اون یکی گوشیشه یعنی؟خب بگرد پیداش کن گوشی دومش تا اون رو پیدا نکنی هیچ ...

شاید نمیاره خونه دیشب آورده بود .مشکل همینه چجوری پیدا کنم .گوشی مخفی رو 

ببین یک کدی هست میتونی استعلام بگیری ببینی چندتا سیمکارت فعال به نامش هست بزن گوگل پیداش کن

دیشب زدم ولی پیامک می‌ره واسش گفتم امشب میزنم با گوشیش .استرس اینو دارم