2777
2789
عنوان

زدم تو گوش همسرسابقم🤦‍♀️

2025 بازدید | 105 پست

دعوای بدی داشتیم به پدرم توهین بدی کرد منم کنترلمو از دست دادم ردم تو گوشش

قرار بود برگردیم که من منصرف شدم بعد این جریان

اما الان سرسنگینیم نمیخوام اینجوری بمونه بچه داریم زیاد همو میبینیم

به نظرتون من برای عذرخواهی باید جلو برم یا اون ؟بدون تعصب که اون مرده حتما اون باید جلو بیاد بگید

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین کرده کتک خورده معذرت خواهی چرا

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

توهین کرده تو معذرت خواهی کنی ؟ 

توهین کرده جوابش هم گرفته تامام...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برو بگو معذرت میخوام که وقتی به پدرم توهین زشتی کردی من زدم تو دهنت باید ازت تقدیر و تشکر میکردم🙄

نه خب ولی حس میکنم نباید فیزیکی میزدم 

بد بود واقعا

ببخشین ولی من نظر خودم رو میگم به هیچ عنوان تحمل نمی کنم که همسرم بخواد به پدرم بی احترامی کنه  همونطور که من بی احترامی نمی کنم دست روش بلند نمی کردم ولی تو روشم نگاه نمیکردم دیگه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
خوب کردی زدی تو گوشش اون باشه که دیگه به پدرت توهین نکنه،

وای اصلا از این اخلاقا ندارم

پشیمونم که زدم

ولی واقعا یه لحظه کنترلمو از دست دادم