2777
2789
عنوان

زدم تو گوش همسرسابقم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 105 پست
ببخشین ولی من نظر خودم رو میگم به هیچ عنوان تحمل نمی کنم که همسرم بخواد به پدرم بی احترامی کنه همون ...

منم نمیخواستم اینکارو کنم واقعا یه لحظه شد 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

خب بالاخره نباید میزدم تو گوشش این چه منطقیه

کاریه که شده و الان که جدا شدید اصلا صورت خوبی نداره که شما پیش قدم بشید . خانمانه بشین تا پیام بده یا بیاد منت کشی اونوقت تو هم بگو کنترلمو از دست دادم چون توهینت خیلی سنگین بود اگه بابت حرفش عذرخواهی کرد تو هم بابت سیلی عذرخواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بالاخره نباید میزدم تو گوشش این چه منطقیه

چرا شما زنا انقدر مردذلیلین. بابا اگه تو اون حرفو بهش میزدی به قول خودت تیکه تیکت میکرد. غلط کرده اون حرفو زده اتفاقا باید بیشتر می‌زدیش

ببین هنوز چیزی نشده زد و خورد داشتین بازم می‌ خوای برگردی بهش ،اون توهین کرده ،شما زدی با اینکه الان هم زیر یه سقف زندگی نمی کنید اگه برید زیر یه سقف؟شما برو بگو من اشتباه کردم زدم ولی شما هم حق نداشتی به پدرم توهین کنی حلال کن .از این به بعد هم با هم ملایم تر برخورد کنید حداقل شما خودت تغییر بده تا اون از شما یاد بگیره

اره اما حس میکنم نباید میذاشتم اینجوری بشه بار اول بود کلا از اول اشنایی

مهم نباشه برات اصلا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نمیدونم عزیزم چون کاره هردوتون بد بودهاگه شعورشو داره معذرت بخواد اونمشما اگه کوچکتری معذرت خواهی کن ...

منظورت اینه پررو میشه یعنی؟نه همچین ادمی نیست

بله 7 سال ازش کوچک ترم

چرا شما زنا انقدر مردذلیلین. بابا اگه تو اون حرفو بهش میزدی به قول خودت تیکه تیکت میکرد. غلط کرده او ...

خب شخصیت خودم این مدلی نیست که تو دعوا کتک کاری کنم چه ربطی داره اخه

ببین هنوز چیزی نشده زد و خورد داشتین بازم می‌ خوای برگردی بهش ،اون توهین کرده ،شما زدی با اینکه الان ...

بار اول بود اینجوری شد حتی تو پروسه طلاقمون هم همچین دعوایی نداشتیم

منظورت اینه پررو میشه یعنی؟نه همچین ادمی نیستبله 7 سال ازش کوچک ترم

خب شروع کن

روماتیسم عماد و طوبی رو دیدی؟ 

این اتفاق براشون افتاد

جفتشون پشیمون شدن

معذرت بخواه، تا ایشونم ازت دلجویی کنه

تموم بشه بره

من خودم صلح طلبم😅

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خب شروع کنروماتیسم عماد و طوبی رو دیدی؟ این اتفاق براشون افتادجفتشون پشیمون شدنمعذرت بخواه، تا ایشون ...

نه ندیدم

منم والا اصلا اهل این رفتارا نیستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه میترسم عادی بشه براش توهین به خانواده ام چون بار اولش بود

بار اول بود اینجوری شد حتی تو پروسه طلاقمون هم همچین دعوایی نداشتیم

خب عصبانی شدی حق توهین نداشته اون .ولی هر دوتا تون باید مهارت گفت و گوی سازنده و کنترل خشم یاد بگیرید برای زندگی بهتر .سخت نیست شما دو تا کتاب بخونی یاد می گیری اونم کم کم از شما تقلید می کنه فقط یکم باید صبور باشید