2777
2789

۱۸شدی میگی بده من ۱۵شدم هوییی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ریلضی واقعا سخت تره

حالا مهم نیست که

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی امدی دبیرستان ۱۸ گرفتن ارزو میشه 

پس ۱۸ نمره خوبیه راهنمایی لذتشو ببر سال بعد اشکاتو نبینی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اخه چه وضعیههه فک کنم امروز بمیرم 🤦🏻‍♀️💢

هوییی من ریاضی شدم۵

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دارم با ارامش میخندم خیلیم خوشحالم هاهاهاها

اره واقعا..ولی مهمه نشون ندم بعدا خانوادم بفهمن بدتر نمیشه؟😂😭

مامانم میگه افرین عزیزم ریاضی علوم و عربی شدی ۵مبارکه مطالعات شدی ۱۰افرین بهت عسلم

وای از نظر مامان من ۱۶ و ۵ کاملا ریده و دارم میزنه 🤡

عه وا ۱۶که خوبه افرین بهت ای کاش من ۱۶میشدم((: همه درسام ریدم معدلم ۱۵شده اشکمک