2777
2789
عنوان

ماشین تا یه تومن چی میشه خرید

761 بازدید | 52 پست

با بچه کوچیک بدون ماشین سختمه همش باید کارامو هماهنگ کنم که همسرم ما رو ببره و بیاره کارش هم طوریه که حتما باید ماشینشو ببره حالا میگه تا یه تومن برام ماشین میخره به نظرتون چی خوبه ؟؟ اتومات هم باشه که راحت باشم 

همسرم میگه ام وی ام x22 یا برلیانس خودمم x33 دوست دارم و دنا اما نمیدونم کدوم بهتره کیا اینارو داشتن راضی بودن یا نه؟ کلا با این بودجه چی دیگه میشه خرید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم برلیانس داره بد نیست اوکییه....منم میخوام اتیش بزنم ب طلاهام و ی ماشین بدرد بخور بگیرم

😐من چند ماهه می‌خوام طلا بفروشم ماشینم عوض کنم دلم نمیاد سختهههه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

منم دلم نمیاد😂😂امروز تاپیک زدم بچه ها پیشنهاد دادن...ولی خب بنظرم طلا تیکه تیکه میخریم باز...بهتره تو دلمون نمونه من ی ۲۰۶دربو داغون دارم میخواستم کل طلاهارو بفروشم اریزو۶پرو بخرم‌میگن چینی خوب نیست شوهرم‌میگه هیوندا المنترا دست دوم بخرم

منم تو فکرشم کلی تحقیق کردم ماشینای چینی میگن اپشن زیاد دارن ولی خوب نیستن ولی با یه تومن نمیشه ماشبن دیگه ای خرید اگه میتونی یکم بذار روش جک بگیر تو این رنج قیمت میگن جک بهتره ولی من چشم دنبال آزرا هست 

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

ماکسیما و مزدا تری دوسدارم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

دنا پلاس

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
یه چرخ ماشین چینی میارزه به کل هیکل ماشین ایرانی ام وی ام خوبه ، لیفان ۸۲۰هم خوبه ، جک j5، جکs5 جک م ...

من جک اس 5 دارم از چه لحاظ میگید فوق العده؟ من همش فکر میکنم چرا هایما نگرفتم

منم تو فکرشم کلی تحقیق کردم ماشینای چینی میگن اپشن زیاد دارن ولی خوب نیستن ولی با یه تومن نمیشه ماشب ...

منم تو فکر اریزو۶پرو بودم بچه ها گفتن چینی خوب نیست...حالا شوهرم میگه بجاش کره ای بخر مث هیوندا المنترای دست دوم

چجوری دلتون نمیاد من همه طلاهامو فروختم قرض دادم ب یکی🤣

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند