2777
2789
عنوان

ماشین تا یه تومن چی میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 52 پست
منم تو فکر اریزو۶پرو بودم بچه ها گفتن چینی خوب نیست...حالا شوهرم میگه بجاش کره ای بخر مث هیوندا المن ...

اره المنترا 1/5 به بالاست من فعلا کم دارم ازرا کالیفرنیا هم 1/5به بالاست اصلا عاشقش شدم ماشبنای دیگه اصلا به چشم خوب نمیان فعلا دارم پس انداز میکنم انشالله که بتونم بخرم له نظر من شمام چینی نخر 

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

هرچی میخری چینی نخر اشغاااااله 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره المنترا 1/5 به بالاست من فعلا کم دارم ازرا کالیفرنیا هم 1/5به بالاست اصلا عاشقش شدم ماشبنای دیگه ...

انشالا ک جور شه من اگر همه همه طلاهامو اب کنم بفروشم میتونم بخرم فقط...باید قیدشونو بزنم

انشالا ک جور شه من اگر همه همه طلاهامو اب کنم بفروشم میتونم بخرم فقط...باید قیدشونو بزنم

خوبه که دختر به حرف دلت گوش کن من کم دارم کل طلاهام 1تومن میشن ولی اگه داشتم قطعا ماشبن میخریدم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

منم دلم نمیاد😂😂امروز تاپیک زدم بچه ها پیشنهاد دادن...ولی خب بنظرم طلا تیکه تیکه میخریم باز...بهتره ...

😂😂😐منم دقیقااا همینطوررر عههه پس برم تاپیکت بخونم دوسدارم طلاهام بفروشم ی مسکن مهر تو پرند بخرم ولی از ی طرفم میگم ماشین عوض کنم موقعیت بدیههه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه ماشین جارو برقی دست دوم در حد نو همسایمون استفاده کرده میخواد بفروشه نیاز نداره ۱ تومن 

اگر پسنده پیگیری کنم ؟🤣🤌

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم دلم نمیاد😂😂امروز تاپیک زدم بچه ها پیشنهاد دادن...ولی خب بنظرم طلا تیکه تیکه میخریم باز...بهتره ...

با شوهرت بیشتر موافقم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

دنا مشکی حرف نداره خیلییییییییی خوبههه🥺😍😍🤍

دنا بخر چندتا اشناهامون دارن بشدت راضییی ظاهرشم که عالیه 

تارا هم خوبه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چجوری دلتون نمیاد من همه طلاهامو فروختم قرض دادم ب یکی🤣

😐😂هی داره گرون میشه اخه

من تارا اتومات دارم خیلی راضیم دنا اتومات اپشنال داشتم خیلی موقع گاز دادن وحشی میشد اخه پارگینک ما رمپه ولی تارا ارومتر شوهرم میگه نسبت ب دنا کم جونتره انگار ولی من دوسش دارم

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
من تارا اتومات دارم خیلی راضیم دنا اتومات اپشنال داشتم خیلی موقع گاز دادن وحشی میشد اخه پارگینک ما ر ...

ما تا آخر سال تارا ک ثبت نام کردیم درمیاد

ماشین خوبیه؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!