2777
2789
عنوان

گوشیش خاموش💔

296 بازدید | 17 پست

نامزد عقدی هستیم بین خانواده ها دعوا پیش اومد مادرش زنگ زد دعوا و آخرش هم گفت دیگه بسه دخترتون رو طلاق میدم و برای پسرم زن میگیرم سر که باشه کلاه زیاد 

گوشی نامزدمم خاموش به همین راحتی اون حرفاش و قول هاش یعنی همش دروغ بود 

(این کاربری مال یکی دیگه ست امروز ازش گرفتم تا تاپیک بزنم )

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا سر چی بود شروع کننده کی بود

خانواده ش همیشه دخالت میکنند بیرون که میریم همش زنگ که بیا چقدر دیر کردین زیاد باهاش بیرون نرو همیشه ناراحتم میکنند

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خانواده‌ها خیلی جاها به اسم اینکه صلاح ما رو میخوان، همه چیو خراب میکنن.ببین واکنش نامزدت چیهبرات می ...

برای فعلا که گوشیش خاموش نمی‌دونم مادرش همینطوری اسم طلاق و گفته یا حرف خودش بود

خانواده ش همیشه دخالت میکنند بیرون که میریم همش زنگ که بیا چقدر دیر کردین زیاد باهاش بیرون نرو همیشه ...

هنوز ازدواج نکرده و دخالت🙁

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ولش کن چند روز دیگه خودش زنگ میزنه برات اونوقت تو دیگه ج نده . پسری ک بخاطر مادرض ولت میکنه دو روز د ...

بهم میگفت به خاطرت با همه ی دنیا می‌جنگم با برادرش به خاطرم دعوا کرد با خواهرش اما حالا اینطوری خاموش کرده 

خانواده ش همیشه دخالت میکنند بیرون که میریم همش زنگ که بیا چقدر دیر کردین زیاد باهاش بیرون نرو همیشه ...

باید ریشه این خانواده رو اول قطع کنی از زتدگی خودت و شوهرت بعد بری تو زندگی . این تجربه منه با یه خانواده شوهر اینطوری

خودت کوچیکه نکن بزار اونا چکار میکنن مگه طلاق الکیه نصف مهر باید بده با طلاها رو اگه باکره هم نیستی ...

باکره م هنوز نذاشتم کاری انجام بده 

هرچی زنگ میزنم خاموش باید خودش مستقیم بهم بگه نه مثل ترسو ها مادرش زنگ زد گفت 

بی‌خیال خودتو ضعیف نشون نده جلوشون

خودمو ضعیف نشون نمی‌دم فقط می‌خوام مستقیم بهم بگه که نمیخوامت اونوقت دیگه تموم همه چی می‌ذارم میرم