2777
2789
عنوان

خانومای که جدیدن باردار شدن

212 بازدید | 37 پست

شیش روزه پریودم به تعویق افتاده به شدت استرس دارم .علائمی مثل تهوع ندارم فقط حس پریود شدن اما خبری نیست دریغ از لکه بینی خبری نیست تموم پریودام از مجردی تا متاهلی جا به جا نشده.بی بی چک زدم هیچی نشون نداد تا اخر هفته پریود نشدم بنظرتون برم متخصص 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آز بده

ب بی چک اصلا کار نکرد ی خط یا دو خطی هیچی علتش میدونی چیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
آره عزیزم برو دکتر خودش آزمایش مینویسه،ولی اکثرا بعد یه هفته اگه باردار باشی بی بی چک نشون میده

شما بارداری من از بارداری زایمان میترسم ای خدا چی گیری کردم

بارداری

بی بی چک بگیر معتبرش و یا ازمایش بده

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بی بی چک نشون میده یکی خودکاری بگیر بزن

ممنون گفتی زیاد اشنایی ندارم

شما بارداری من از بارداری زایمان میترسم ای خدا چی گیری کردم

چرا عزیزم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بارداریبی بی چک بگیر معتبرش و یا ازمایش بده

الکی خدایا دارم سکته میکنم از مسئولیتش واقعا میترسم.

چرا عزیزم

از زایمان مسئولیتش خیلی حس میکنم سخته