ما هم رسم داریم منم ده روز بعد زایمان تالار جشن گرفتم لباس رو هم بعد زایمان گرفتم چون بعد از زایمان دقیقا وزن و سایزم برگشت به زمان قبل بارداریم... خوب شد تو بارداری نگرفتم وگرنه برام خیلی بزرگ میشد
یه لحظه یاد زایمان خودم افتادم بچم زردی گرفت رفت تو دستگاه خودم ترکیده با شکم پاره و سینه های افتاده و دردناک بخوام جشنبگیرم وحشت کردم خاطره ای شد برام😆
وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
من این رسم رو توی خانواده شوهرم دیدم معمولا با توجه به شرایط اون موقع لباس های ماکسی میگیرن مدل عبای اماراتی ولی کار شده و رنگی به نظرم الان بگیر بهتره مدل خاصی نداره که سایز بخواد چون تنگ و چسبون که نمیتونی بپوشی . اون ده روز هم توان نداری هم گاهی اتفاقای کوچیک برنامه تو میریزه بهم مثلا نی نی زرد میشه برنامه واکسنش عقب جلو میشه . شیرش کم و زیاد میشه اون موقع دغدغه خرید نداشته باشی بهتره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من این رسم رو توی خانواده شوهرم دیدم معمولا با توجه به شرایط اون موقع لباس های ماکسی میگیرن مدل عبای ...
اره منم بخاطر همین میگم الان بخرم اونموقع با شکم پر از بخیه و دردسرای بچه داری نمیتونم دنبال لباس برم. و اینکه خونمون هرروز مهمون میاد و میره.. اصلا نمیتونم تو اون ۱۰ روز برم خرید