2777
2789
عنوان

توشهرما رسمه ده روز بعد زایمان جشن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 39 پست

استاتر چند تا سوال واسم پیش اومد 

این جشن فقط واسه بچه اول هست یا واسه همه بچه ها جشن میگرن 

یا جشن فقط واسه هر بچه ای هست یا جنسیت مدنظر شون 

خواننده هم میارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا وزن اضافه نکردم.. ۲کیلو اینا

منم تا هفت ماه ۳ تا ۴ کیلو اضافه کردم ولی ۲ ماه آخر ۵ کیلو بیشتر وزن رو ماه آخر اضافه میشی من کلا تو بارداری ۸ کیلو اضافه شدم که دقیقا فردای زایمانم ۷ کیلو کم شدم و هفته بعدش هم اون یک کیلو کم شد 

اگر هنوز سایز قبل بارداریت هستی الان برو بخر پس ایشالا که بعد زایمان هم برمیگردی بع وزن قبلت

از سایت اناندا سارافون کت بگیر زیپ مخفی ام‌داره میتونی شیر بدی راحت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ای

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

استاتر چند تا سوال واسم پیش اومد این جشن فقط واسه بچه اول هست یا واسه همه بچه ها جشن میگرن یا جشن فق ...

اصلا ربطی ب جنسیت بچه نداره

تو حشن هم فقط خانوما هستن.. اصلا آقایون نمیان.. فقط پدر بچه یه لحظه میاد که تو فیلم بیوفته..

فیلمبردار میارن.. خواننده نه..

بچه  اول را ۹۹٪ آدما واسه بچه اولشون جشن میگیرن

کسی وضع مالیش نرمال باشه واسه بچه دوم و سوم هم جشن میگیره.. خیلیاهم تو خونه جشن میگیرن و خونه هم کاملا نرمال و عادیه.. 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

منم تا هفت ماه ۳ تا ۴ کیلو اضافه کردم ولی ۲ ماه آخر ۵ کیلو بیشتر وزن رو ماه آخر اضافه میشی من کلا تو ...

اره امروز شوهرم گفت بریم بخریم. بعد عید دیگه دست و بالمون خالی میشه.. ۲تا عکس لباس فرستادم.. میشه نظرتو بگی.. هرموقع اپلود شد لایکت میکنم

خیلی رسم بدیه.. انقد رسمای عجیب و پرخرج داریم توی این گرونی ک نگو.. این بهترین قسمتشه😏😑😑😑😑😓

حداقل بندازید رسم رو به ۴۰ روزگیه بچه

تا یکم سرپا بشید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

حداقل بندازید رسم رو به ۴۰ روزگیه بچهتا یکم سرپا بشید

قدیم حتما سر ۱۰روز بود.. الان بعضیا ۱ ال ۳ماه هم عقب میندازن.. اما من خوب باشم سر ۱۰روز دوس دارم بگیرم حالم بد باشه نهایتش ۱۵ روز بازم ببینم خدا چی میخاد

از سایت اناندا سارافون کت بگیر زیپ مخفی ام‌داره میتونی شیر بدی راحت

عزیزم همچین سبکی کسی نمیپوشه 

من بین این ۲ تا موندم. میشه نظر بدی امروز میرم میخرم