2777
2789

سلام هاجر بانو جان ،خواهر من درگیر برست سینه شدن پارسال این موقعه شیمی و جراحی و پرتو شون تازه یک ماه تموم شده ولی همچنان بی جون و بی رمق میشه تقریبا هفته ای یک بار سرم میزنن و نروبیون گاهی تو ایام عید همذگوارششون به هم ریخت و اسهال شدید و ... این مشکلشون حل شده ولی باز رمق نداره بی حوصله و کسل و گاهی شدید بی حال میشه این وضعیت تا کی ادامه داره و زندگیش مثل سابق میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید تا منم بهش امید بدم 

مغزیجات و غذای مقوی میخورن ولی وزنشون مثل سابق نشده و همیشه رنگ پریده است 

تپش قلب و بیخوابی هم داره که قرص میخوره برای این مشکل ،از طرفی میگه خیلی کف دست و پام داغ میشه و کلافه میشه 50 سالش و قبل این بیماری یائسه شده بود دارو هم لترزول میخوره هر شب دکتر گفته نباید هیچ وقت ترک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هاجر بانو جان ،خواهر من درگیر برست سینه شدن پارسال این موقعه شیمی و جراحی و پرتو شون تازه یک ما ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب و سلامت باشید از شنیدن خبر بیماری خواهرتون ناراحت شدم و البته از شنیدن اینکه به سلامتی دوره‌هاشون تموم شده خوشحال متاسفانه یه باور غلط هست که فکر می‌کنن پرتو خیلی راحته و چون مثل شیمی حالت تهوع و اون حالت‌ها رو نداره پس مشکلی هم ایجاد نمی‌کنه در صورتی که اتفاقاً پرتو خیلی انرژی از شخص بیمار می‌گیره و اثراتشم خیلی بیشتر از شیمی توی بدن موندگار هست دقیقاً از اثرات پرتو همین بی‌حالی بی‌حسی نداشتن حوصله احساس خواب آلودگی هست و شخص فکر می‌کنه توان و انرژی نداره حداقل ۴ تا ۶ ماه این اثر تو بدن بیمار می‌مونه

در مورد تزریق نوروبین حتماً با دکترشون صحبت کنید که الان موردی نداره که بخوان نوروبین و تزریقات ویتامینی یا خوردن قرص‌های مکمل داشته باشند

به امید خدا کم کم انرژیشونو به دست میارن نگران نباشید با همین تغذیه و البته خیلی باید مراقب بازم نکات بهداشتی باشید ون که می‌فرمایین که سوءهاضمه دارند

، نمی‌دونم دقیقاً فصل انبه کی هست انبه خیلی براشون خوبه هم رنگش نارنجیه هم انرژی بهشون میده خرما براشون خوبه البته نه مقدار زیاد خیلی تو خوردنش زیاده کنجد و محصولات فرآوری شده از کنجد مثل حلوا ارده براشون مضره به هیچ عنوان استفاده نکنند یه وقتی اثرات افسردگی بعد از درمانم هست چون که از نظر روانشناسی بیمارایی که خوب میشن بعد از یه مدتی دوباره فکر برگشت بیماری میاد سراغشون و باعث افسردگیشون میشه بد نیست اگه با یه روانشناس صحبت کنید

ارع عزیزم قوی بمونا بخدا این بیماری رو فق روحیه بالاس ک میتونه شکست بده چن مورد تو فامیلام دیدم با روحیه خوب زودی خوب شدن ایشالا شمام سریع خوب شی خبرشو بمون بدی

کاربری دست دو نفره دوستان

سلام عزیزم بله شکر خدا الان خوب خوبم ممنون از محبتتون و ممنون که بیادم بودینالهییی که وجود نازنینتون ...

درخت تنومند دوباره جوانه زده ...بهترین توصیف برای شماست 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم بله شکر خدا الان خوب خوبم ممنون از محبتتون و ممنون که بیادم بودینالهییی که وجود نازنینتون ...

واااای چقدر خوشحال شدم براتون امیدوارم همیییشه سااالم باشید

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

خداروشکر عزیزم 

خیلی خوشحال شدم براتون 

تا باشه همیشه از این خبرهای خوب 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

سلام عزیزم، خوشحالم برای سلامتیت❤️

مادر بزرگ منم متاسفانه سرطان کبد داره که زده به ریه و استخوان💔، اما بچه هاش تصمیم گرفتن بهش نگن، الانم سرپا و سرحاله، با نظر شما کارشون درسته یا نه،؟