2777
2789
سلامالحمدلله که سلامتید به لطف حدا و انرژی مثبت خودتونمن پدرم دوشنبه شیمی درمانی داره. شب قبلش میگن ...

سلام وقتتون بخیر

ممنون از لطفتون

ان شاء الله که برای پدرتون هم سلامتی باشه

بله

مثلا ماکارونی هم خوبه

بعد از شیمی هم معدشون سنگین نشه

غذاهای زود هضم و کم حجم

جلسه اول متاسفانه سخت میگذره

اما از جلسه بعد قلقش میاد دستتون

دوتا تاپیک درباره شیمی و تغذیه و مراقبت دارم بخونین حتما خیلی کمکتون میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزمپیشنهاد دیگه ای دارید

چچند تا نکته چند تا نکته خدمتتون توی دوره شیمی درمانی مصرف لبنیات باید کم باشه سه روز اول بعد از شیمیک کلاً مصرف لبنیات صفر هست بعدش هم فقط لبنیات پروبیوتیک میوه‌هایی که رنگ قرمز و نارنجی دارند براشون خیلی مناسبه مثل چغندر که تو این فصل هست پرتقال و نارنگی البته چغندر خام از میوه فروشی بگیرید و خودتون توی خونه براشون بپزید هر چیزی که میشه پوستشو بگیرن باید بخورن چون که پوست میوه‌ها آلوده هستند و مجاز هستم که میوه‌هایی که پوستشون گرفته می‌شه بخورن توت براشون من هست داروهای گیاهی ۱۰۰ من هست چون که داروهای گیاهی اثر شیمی درمانی رو ضعیف می‌کنه اگر به خاطر معده‌شون مجبور شدن که کمی عرق نعنا بخورند حتماً عرق نعنا رو بجوشونن و دو قاشق عرق نعنا را تو یک لیتر آب بزنن بخورن هی اصرار نکنید اینو بخورید اونو بخورید حجم زیادی از غذا وارد معده‌شون نشه چون که داروهای شیمی اول توی معده جمع میشه و باعث حالت تهوع میشه مصرف آبشون کم نباشه ممکنه به خاطر داروها طعم دهنشون عوض بشه نتونن خوب آب بخورن به وسیله گلاب و زعفران به کمی شکر آب رو طعم‌دار کنید تا بتونن میل کنند هیچ مواد غذایی از بیرون برشون نگیرید مثل آبمیوه‌ها و ساندویچ و اینا به شدت براشون بده حتماً روزی دو بار مسواک بزنن و روی سطح زبونشونم مسواک رو بکشن دهانشویه از داروخانه بگیرند حتماً روزی دو بار دهانشویه کنند چون خاصیت شیمی درمانی طبعش گرم هست و اگر دهنشون آفت بزنه غذا کمتر می‌خورند و باعث ضعیف شدنشون می‌شه

سلام منم تازه درگیر شدم خیلی ناامیدم احساس میکنم هر لحظه ممکنه بمیرم خیلی استرس دارم میشه ازت چندتا ...

سلام عزیزدلم

خدا نکنه این احساس رو داشته باشین☘️

حتما سوالاتت رو بپرس

اگر بتونم کمی کمکت کنم و از نگرانیت کن کنم خوشحال میشم

سلام خداروشکر عزیزم 

خیلی خوشحال شدم از دیدن این تاپیک 

سلامت باشید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی