2777
2789

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

یکسری از دوستان در جریان هستند که من چند ماهی رو با بیماری سرطان دست و پنجه نرم کردم

سخت بود

تلخ بود

دردناک بود

ولی

گذشت

از اون روزها تجربه ای برام مونده که برای کسانی که به تازگی دچار این بیماری میشن توشه راهی بشه

همینجا با چند نفر همراهی کردم و شکر خدا تونستم کمی در به آرامش رسیدنشون موثر باشم

و دوستانی هستند که هنوز هم متاسفانه درگیرند و با هم در ارتباطیم

دوست من

من امروز به جشن دوباره زندگی  ویژه بهبود یافتگان از سرطان دعوت شدم

برای تو هم دعوت به همچین جشنی رو آرزو دارم

پس قوی بمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

یعنی دیگه کامل درمان شدین؟ خوبه خوبین الحمدلله؟

من همیشه به فکر شما بودم و با دیدن این تاپیکتون خیلی خوشحال شدم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
سلام عزیزمیعنی دیگه کامل درمان شدین؟ خوبه خوبین الحمدلله؟من همیشه به فکر شما بودم و با دیدن این تاپی ...

سلام عزیزم بله شکر خدا الان خوب خوبم ممنون از محبتتون و ممنون که بیادم بودین

الهییی که وجود نازنینتون همیشه در کمال صحت و سلامتی باشه❤️☘️

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر باشه

تاپیکتون رو از گوگل دیدم گویا شما هم درگیر شیمی درمانی بودین و الان تموم شده

خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم برای اینکه سلامتیتون رو دوباره بدست اوردید🤍☘☘

من مادرم توده سینه داره دکتر دیروز شیمی درمانی رو تشخیص داده من خیلی استرس دارم براش و پنجشنبه جلسه اول شیمی درمانیه

میشه یه توضیح بدین که توی چند ماه تموم میشه؟ وضعیت جسمانی دوباره مثل قبل میشه یا نه؟ 

من چه مراقبتایی میتونم بکنم ازش؟

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر باشهتاپیکتون رو از گوگل دیدم گویا شما هم درگیر شیمی درمانی بودین و الان ت ...

سلام عزیزم ممنون از محبتتون

از بابت مادرتون متاسف شدم

شما نترسید و قوی بمونید تا ایشون هم بتونن این مرحله رو بگذروند

سرطان سینه که به واژه لاتین میشه بِرِست کَنسِر

جزو بیماری‌هایی هست که شانس بهبودی بسیار بالایی دارن

تقریبا 99 درصد بیماران خوب خوب میشن

نمیگم راحته

سخته

دردناکه

ولی تموم میشه

مثل وقتی که توی فامیل عروسی داشتین و از یک ماه قبل تدارک چیدین و اینو بخرم اونو بخرم یهو دیدید فردا شد و مراسم تموم شد و تمام اون بدو بدوها تموم شد این بیماری هم همونه این بیماری هم می‌گذره تموم میشه فقط باید الان توانتونو جمع کنید مادرتون از شما امید می‌گیره مادرتون به شما نگاه می‌کنه و اگر شما ناامید ناامید بشید و بترسید اون بنده خدا پیش خودش میگه که خدا می‌دونه من چقدر حالم بده که اینا انقدر نگرانن بنابراین بازم میگم شما کاملاً روح و روان خودتون کار کنید هر کاری از دست منم بر بیاد با کمال میل همراهیتون می‌کنم ما ترس از ناشناخته‌ها داریم و وقتی تا حدودی به شناخت و علم از یک چیزی برسیم دید بازتری نسبت بهش داریم من دوتا تاپیک در مورد شیمی درمانی دارم یکیش در مورد مراقبت هست یکیش در مورد تغذیه هست بهتون توصیه می‌کنم حتماً کامل کامل این دو تا تاپیکو بخونید خیلی می‌تونه کمکتون کنه بازم سوالی داشتید یا اینجا یا زیر همون تاپیک‌ها من جوابگوتون هستم دوستان زیادی هم بازدید داشتند سوال داشتند و جواب‌هایی گرفتند که باز هم از همون جواب‌ها شما راه روشنی رو پیدا می‌کنید در مورد اینکه گفتید مثل قبل می‌شم بله کاملاً مثل قبل میشن من الان کاملاً مثل قبلم شدم تمام مو مژه ابرو همه چیم در اومده و حتی بگم بهتر از قبل هم در اومده حتی برای بعضیا پیش اومده که به جای موی سفید موی سیاه در اومده بنابراین این مسائل را برای خودتون کمرنگ کنید چون که به زودی باهاش روبرو میشید و اگر بخواهیم برای خودتون خیلی بولدش کنید روی روح و روانتون اثر می‌ذاره شما لطف کردید تاپیک منو از گوگل دیدید اما لطفاً اسم داروها رو گوگل گردی نکنید چون که حتی اگر اسم استامینوفن رو توی گوگل سرچ کنید چیزهایی بهتون میگه که تا آخر عمرتون استامینوفن رو استفاده نمی‌کنید و کلام آخرم اینکه هم به شما میگم هم شما لطف کنید به مادرتون بگید این بیماری چیزی نبود که ما به خواست خودمون واردش بشیم مثل رانندگی نبود که خودمون بی‌احتیاطی کنیم بیماری مثل یه رودخانه خروشان هست که یکی ناغافل ما رو هول داده توش حالا اگه ما بترسیم دست و پای بیخود بزنیم گریه کنیم انرژیمون از دست میدیم و نمی‌تونیم از توی اون رودخونه بیایم بیرون باید تمام توانمونو جمع کنیم و حتی هم مسیر با موج‌های آب ادامه بدیم تا یک جای امن برسیم و بتونیم خودمونو نجات بدیم

سلام عزیزم بله شکر خدا الان خوب خوبم ممنون از محبتتون و ممنون که بیادم بودینالهییی که وجود نازنینتون ...

خدا رو هزار بار شکر🌹

انشاالله ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشی تنت سالم و دلت خوش و لبت خندون باشه🤲

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
خدا رو هزار بار شکر🌹انشاالله ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشی تنت سالم و دلت خوش و لبت خندون باشه🤲

ممنونم عزیزم☘️☘️❤️ممنون از لطف و احوالپرسیتون. بقول ما شیرازی‌ها خدا احوالپرستون باشه☘️ان شاء الله که برای شما و خانواده محترمتون هم سلامتی و خیر و برکت باشه به حق نام جلاله الله

سلام عزیزم ممنون از محبتتوناز بابت مادرتون متاسف شدمشما نترسید و قوی بمونید تا ایشون هم بتونن این مر ...

یعنی شما میگید این بیماری هیچ علتی نداره!

کی هول میده ادما رو داخل این بیماری 

چون خیلی ادما خوشونو سرزنش میکنن که چرا اینطور شد

یعنی شما میگید این بیماری هیچ علتی نداره!کی هول میده ادما رو داخل این بیماری چون خیلی ادما خوشونو سر ...

نباید سرزنش کرد

نباید چرا آورد؟ 

من اتفاقا وقتی درگیر شدم بهم گفتن تو با خودت نمیگی چرا؟ 

گفتم نه

من شانس این رو داشتم که با عشق ازدواج کردم و نگفتم چرا

خدا قابلم دونست و دوتا گلدختر بهم داد و نگفتم چرا

الانم نمیگم چرا

مهم این هست که از این مرحله بگذرم

سلام

الحمدلله که سلامتید به لطف حدا و انرژی مثبت خودتون

من پدرم دوشنبه شیمی درمانی داره.  شب قبلش میگن غذای نشاسته دار بدم

و بعد شیمی غذا سبک مثل سوپ و سینه مرغ 

درسته

خیلی ممنونم زحمت میکشید و وقت میزارید برای جواب