2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی ماهش .گمونم داره قطرشو دادم

اگه کولیک داره زیر سرش به اندازه ۲۰سانت بالشت بزار براش قرآن بزار آرامش میده و اینکه حتما قنداقش کن بچه با حرکت دست و پایش از خواب می پره و اذیت میشه

خدا حفظ کنه کوچولوتو.

پسر من یکسالشه دل درد داره هی بیدار میشه و گریه شدید میکنه شربت دادم و الان رو پامه و خیلی خوابم میاد🥺

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

وای الان چه بوی خوبی میده 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

ببین اگ کارایی ک میگم رو بکنی ماه دیگ این موقع خابی 

برای شیر تا خودش بیدار نشده بیدارش نکن حرفایی ک شنیدی چرت و پرته 

قطره کولیک کولیک باریچ گریپ میکسچر خیلی خوبن 

یه کیسه اب گرم نوزاد بگیر اول یکم دلشو به سمت پاینن ماساژ بده دستت رفت و برگشتی نباشه فقط از بالا ب پایین

کیسه رو بزار رو دلش 

بغل کن و براش لالایی بخون اگ پدرش بخونه خیلی بهتر میخابه 

حتما حتما قنداقش کن بچه ها دست و پاهاشون تو خاب میپره از خاب بیدار میشن هم اینک براش یاد اور شکم مادر هست فقط دقت کن جاش گرم نشه معتدل باشه پوشکشو چک کن خیس نباشه 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ببین شربت دی سیکلومین بگیر یعنی واسه روده و نفخ معجزس آب رو آتیش هیچ دکتری تجویز نمیکنه اما من دوتا بچه دارم سر دومی کشفش کردم هزار تا دارو کولیک نمیشه این فقط چون ی ماهشه کم بده در حد 6، 7 قطره