2777
2789

چند ساله که اعتیاد شدید دارم به فیلم و سریال

جدیدا دیگه هرچی سریال شروع میکنم نمیتونم ادامه بدم بعد ۳ ۴ قسمت میرم سراغ یه سریال دیگه

دیوونه شدم فک کنم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه از بس سریالا چرت شدن وعلا تو خل نیستی! ایرانی و خارجی هم نداره . منم صد تا سریال و دیدم ول کردم حسنه شدم، ولی بعضی ها خیلی خوبن. مینی سریال ببین مثل تظاهر. خیلی جالبه و جذاب

زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................
اخه از بس سریالا چرت شدن وعلا تو خل نیستی! ایرانی و خارجی هم نداره . منم صد تا سریال و دیدم ول کردم ...

اره خیلیاشون چرتن

من اکثرا شبا سریال شروع میکنم چند قسمت میشینم میبینم حتی شده سریالش خیلی خفن بوده ولی فرداش که میخوام ادامشو ببینم میگم نه بذار برم یکی دیگه ببینم

بقول یکی از بچه ها که کامنت بالایی گفت تمرکزم کم شده

عزیزم تظاهرژانرش چیه وموضوعش راجب چیه

در مورد  یک مادر و دختری که مادر اون دختر تظاهر میکنه دختر ش فلجه و مشکل داره، دختره متوجه میشه و تو این حین اتفاقات خیلی جالبی پیش میاد. حتما اااا ببین.ژانرشو دقیقا نمیدونم چی بگم که چی هست، ترسناک نیست ولی خیلی هیجان انگیزه من یه روزه تموم کردم 

اره خیلیاشون چرتنمن اکثرا شبا سریال شروع میکنم چند قسمت میشینم میبینم حتی شده سریالش خیلی خفن بوده و ...

احتمالا، از سریال کوتاه شروع کن و سعی کن تموم کنی حتما 

در مورد یک مادر و دختری که مادر اون دختر تظاهر میکنه دختر ش فلجه و مشکل داره، دختره متوجه میشه و تو ...

اها فکرمیکنم این مستندباشه درموردیک قاتل سریالی که همراه بادوست پسرش مادره رومیکشه درسته یانه؟یه پرونده قتل باهمبن موضوع چندوقت پیش دیدم

اها فکرمیکنم این مستندباشه درموردیک قاتل سریالی که همراه بادوست پسرش مادره رومیکشه درسته یانه؟یه پرو ...

بله بله دقیقا همونه، ولی مستند نیست، اینی که من دیدم سریاله. فیلیمو هم داره. اسم دختره جسی بود