2777
2789
عنوان

بهت تبریک میگم عزیزم

306 بازدید | 18 پست

امروز بهت گفتم یا تمومش کنیم یا دست از اذیت کردن من بردار و تو تمومش کردی با کلی فوش و دعوا

تبریک میگم عزیزم بلخره تونستی ۵ سال دوستیمونو به جدایی بکشی 

بلخره تونستی نامزدیمونو بهم بزنی

بلخره تونستی کاری کنی قلبم تیر بکشه و دستام بلرزه و بدنم بی حس شه 

افرین عزیزم یه کاری کردی حرفای بقیه که میگفتن اگه دوستت داشت که بهت تجاوز نمیکرد و باور کنم

افرین عزیزم کاری کردی که نه دیروز شام و ناهار و صبحونه خوردم نه امروز فقط دو لیوان چایی 

افرین عزیزم بلخره نابودم کردی و تهش انداختی گردن خودم..

ولی!

چطوری با نبودت کنار بیام؟

وقتی هنوز عطر موهات رو بالشتمه چطوری کنار بیام وقتی تو همین اتاق داشتیم عیلم میدیدیم و میخندیدیدم وقتی تو همین تهران لعنتی همه جارو گشتیم..چطوری اون همه خاطره رو فراموش کنم وقتی جلوی چشمامن..

من هنوزم دارم لباستو بو میکنم و گریه میکنم و هیچکسی و ندارم:)

یعنی توهم؟تویی که ازت انتظار نداشتم بری هم رفتی!:)

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت تجاوز کرده بود باز باهاش بودی ؟

چهار سال مجازی بودیم قصد تموم شدنشو داشتم گفت واسه اخرین بار ببینمت و بهم تجاوز کرد اومد خاستگاری و من مجبور شدم قبول کنم و نامزد شدیم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

به همون راحتی که اون ولت کرد

محکم باش

خوشبختی فقط داشتن مرد توی زندگی نیست

لیاقتتو نداش

به دررررک

قوی باش

چته ؟؟؟؟؟

انسان هم اینقدر ضعیف

رفتنی باید بره فهمیدی باید بره

عزت نفس داشته باش

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

به همون راحتی که اون ولت کردمحکم باشخوشبختی فقط داشتن مرد توی زندگی نیستلیاقتتو نداشبه دررررکقوی باش ...

ولی اون...اون همه حرف بهم گفته بود قول داده بود به خاطرم کلی کار کرده بود ما اون همه خاطره داشتیم چطوری دلش اومد الان من چیکار کنم

الان می‌خوایم طلاق بگیرین؟

عقد نیستیم عید قرار بود عقدم باشه محرمیم صیغه محرمیت خوندیم چهار ماهه 

چهار سال مجازی بودیم قصد تموم شدنشو داشتم گفت واسه اخرین بار ببینمت و بهم تجاوز کرد اومد خاستگاری و ...

یه آشغال بود که خدا ازت زندگیت بیرونش کرده

ذیر یا زود رهات میکرد با یه بچه رهات میکرد بهتر بود؟

سجده شکر کن

عقد نیستیم عید قرار بود عقدم باشه محرمیم صیغه محرمیت خوندیم چهار ماهه

ای بابا لیاقتتو نداشته زودتر از اینا تو باید ولش میکردی اینجوری که تو میگی اصلا همچین پسری آدم زندگی کردن نیس

ولی اون...اون همه حرف بهم گفته بود قول داده بود به خاطرم کلی کار کرده بود ما اون همه خاطره داشتیم چط ...

زندگی کن زمان حلاله تمام دردهاست

یه آشغال بود که خدا ازت زندگیت بیرونش کردهذیر یا زود رهات میکرد با یه بچه رهات میکرد بهتر بود؟سجده ش ...

چرا اومد تو زندگیم؟اون میدونست من زخمی ام من اسیب دیدم چرا بدتر کرد حالمو 

الان من چجوری فراموش کنم چجوری از قلبم بندازمش بیرون