2777
2789
عنوان

فردا با ششمین آدم میرم سرقرار

1093 بازدید | 65 پست

البته برای خواستگاری و آشنایی 

امسال سال عجیب و دردناکی بود فروردین بابام فوت شد تیر یه خواستگارم منو نپسندید مهر با یکی دیگه رفتم سرقرار و همو پسندیدیم این رابطه تا آذر ادامه داشت و درنهایت به هم خورد و من داغون شدم چون بی نهایت دوستش داشتم هنوز ک هنوزه فراموشش نکردم 

برخلاف میل باطنیم ب اصرار معرف قراره فردا برم خواستگار دیگه ای رو ببینم 

لطفا دعا کنید اگه قرار نیست بهم برسیم اتفاقی بیفته ک حتی فردا همو نبینیم دیگه کم آوردم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا بری خواستگار رو ببینی باید بیاد خونتون

معرف ک میشه داداش و زنداداش پسره اومدن خونمون 

ولی قراره بیرون همو ببینیم چون داداشم مخالفه مراسم خواستگاریه تا سالگرد بابام

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
روح پدر عزیرتون شاد نگران نباش انشالله بهترین قسمت برات رقم میخوره تمام سختیتو میشوره میبره

ممنونم خدا اموات شمارو هم بیامرزه خیلی سخته بدترین سال بود امسال خیلی روزای سختی رو گذروندم 🥲

جدا شدن از اون پسره تیر خلاص رو بهم زد💔

معرف ک میشه داداش و زنداداش پسره اومدن خونمون ولی قراره بیرون همو ببینیم چون داداشم مخالفه مراسم خوا ...

به نظرم ارزش خودت رو پایین نیار داداشت رو راضی کن بگو مراسم جشن نیست که فقط خواستگاریه بذار بیان خونتون 

به نظرم ارزش خودت رو پایین نیار داداشت رو راضی کن بگو مراسم جشن نیست که فقط خواستگاریه بذار بیان خون ...

داداشم از خر شیطون پایین نمیاد الانم یواشکی با مامانم قرار گذاشتیم

چ ربطی ب ارزش و اینا داره؟ 

آخه جدای از بحث داداشم خوشم نمیاد خواستگاری ک قطعی نشده‌ بیان خونمون 

این همه آدم میرن بیرون همو میبینن مگه ارزششون اومده پایین؟

نهشرایطم فرق داشت، ولی از اول سال روزای سختی داشتم و فقط حرص خوردم، برام دعا کن🙏😢

چشم 

برای امضات هم صلوات فرستادم 

ممنونم خدا اموات شمارو هم بیامرزه خیلی سخته بدترین سال بود امسال خیلی روزای سختی رو گذروندم 🥲جدا شد ...

خوشگلم من تو سن ۲۳ سالگی مادرم فوت کرد از لحاظ احساسی خیلی وابسته و زودرنجم یک ساله مادرم فوت شده فکرشو کن کسی که دوسش داری برای خاکسپاری مادرم اومد بعد تو همون دوران که داری غم رو تجربه میکنی یک هفته نگذشته ولت کنه من هنوز هم فراموش نکردم خیلی ناراحت بودم روزای سختی رو واسه قانع کردن خودم گذروندم پس بهت حق میدم و بدون شرایط نسبتا مشابه داشتیم

خوشگلم من تو سن ۲۳ سالگی مادرم فوت کرد از لحاظ احساسی خیلی وابسته و زودرنجم یک ساله مادرم فوت شده فک ...

وای غم از دست دادن مادرم بنظرم خیلی خیلی دردناکتر از پدره روحشون شاد و یادشون گرامی چطور کنار اومدی اصلا کتار اومدی یا ن؟