2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون یا نامزدتون بهتون بی محلی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 65 پست
ببین هیچ زنی دوست نداره شوهرش بهش بی محلی کنه دوست داره شوهر بیاد آشتی منم اینجورم موقعه ای که عقد ب ...

خب چیکار میکنی؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی به مشغله و روحیه شاد نداره این چیزا ادم همیشه دوس داره با کسی که عاشقشه خوب باشه مطمئنا ، ...

اول راهی چندسال دیکه میبینمت عزیزم 

کسیکه دوسش داری اگه ارزششو داسته باشه بی محلی نمیکنه 

میاد مشکل را حل میکنه گلم 

پس شاد بودن و با روحیه بودن اینجور جاها خیلی مهمه

اول راهی چندسال دیکه میبینمت عزیزم کسیکه دوسش داری اگه ارزششو داسته باشه بی محلی نمیکنه میاد مشکل را ...

🥺😂بیچاره میخواست حل کنه من نمیزاشتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

گاهی مثل خودش میشم. ولی اگه زیاده روی کنم آبرومو می بره.می‌ره به فامیلم گله می‌کنه.ابرو برام نذاشته

مهم نباشه برات یکی دوبار جسارت به خرج بده و برات مهم نباشه تاحساب کار دستش بیاد

تجربه من به همه خانما

با خانما هررر بدبختی داریم از بی صبر بودن و دلتنگی و ایناس

مردی اگه قهر کنه شما طاقت بیارین و بهش محل سگم نزارین حتی اگه یکم طولانی شد خودش میاد به غلط کردن میقته

ولی اگه صبر نکنید و سریع برین منت کشی

آقا ناز می‌کنه و این روند رو ادامه میده تا چیزی میشه سریع قعر میکنه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
هیچ کاری نمی کنم شروع بصحبت می‌کنه دلیلشو میگم

😂😂😂چرا من مثل شماها منطقی نیستم 

من در مقابل بی محلی اون بد قهر میکنم میاد نازمو بکشه😑😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵