2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون یا نامزدتون بهتون بی محلی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 65 پست
من رگ خواب شوهرم دستمه میدونم اگر اروم باهاش حرف بزنم به حرفم گوش میده . اگر قهر کنم و داد و بیداد ک ...

من اصلا اهل داد و بیداد نیستم کلا ناراحت شم بغض میکنم میرم توخودم🥴😂بیچاره هزاربار میپرسه چیشده😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا پی وی برات بگم

به منم بوگو،  الان در همین وضعیتم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

چه من مقصر با شم چه اون اون میاد آشتی میکنه ولی اگه مثلن تا چند روز باهام بی محلی کنه عصابم خورد میش ...

چند روز؟ تو بگو چند ساعت من دق میکنم خیلی غیر عادیم؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اصولا همیشه گناهکاره ولی بی محلی هم میکنه معمولا چون کله خره یه چی بگم صداشو میبره بالا ننه باباشم ط ...

ای بابا🥴

دوسش دارم ولی نیازی ندارم بهم‌محل بذاره خودم اینقد مشغله دارمو اینقد با روحیه و شاد هستم که نخوام ب ...

اصلا ربطی به مشغله و روحیه شاد نداره این چیزا ادم همیشه دوس داره با کسی که عاشقشه خوب باشه مطمئنا ، وگرنه همه کار و مشغله دارن بیکار نیستن

دوسش دارم ولی نیازی ندارم بهم‌محل بذاره خودم اینقد مشغله دارمو اینقد با روحیه و شاد هستم که نخوام ب ...

اسی توام احتمالا نامزدی و طبیعیه کم کم برات عادی میشه

فقط همیشه سعی کن قوی ومحکم باشی 

تو قهر هم هیچوقت پیشقدم نشو 

من خودم خیلی لجباز تر هستم پیش اومده بی محلی کنه چنان بی محلی می کنم که خسته میشه خودش میگه میاد آشتی البته بی انصاف نیستم جدی اگر اشتباهی کردم عذر خواهی میکنم ولی سر چیز الکی بی محلی کنه خودش بیشتر اذیت میشه 

چند روز؟ تو بگو چند ساعت من دق میکنم خیلی غیر عادیم؟

ببین هیچ زنی دوست نداره شوهرش بهش بی محلی کنه دوست داره شوهر بیاد آشتی منم اینجورم موقعه ای که عقد بودیم همش من منت کشی میکردم هالا الان اون داره منت کشی میکنه