2777
2789
عنوان

پریودی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست
ممنونم عزیزم التماس دعا

قربونت برم‌...زیارت رفتم‌حتما دعاتون‌میکنم‌کاش نیاز نداشتم‌و همینطوری برا همه‌کسایی ک منتظر بچن ختم‌برمیداشتم

کاشکی توزندگی میشد ی روزایی فقط ی کم‌مرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم‌...زیارت رفتم‌حتما دعاتون‌میکنم‌کاش نیاز نداشتم‌و همینطوری برا همه‌کسایی ک منتظر بچن ختم‌ ...

ممنون  عزیزم  منم دستم خالی وگرنه حتما دریغ نمیکردم

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

اره امتحان کن برا من خوب بود پری رو منظم میکنه

پریودم منظم عزیزم الان امروز روز ۴ ام فقط روز اول یکم بهتربود بقیش تا الان لکه بوده

من اینقدر خونریزیم زیاده که کمخونی شدید گرفتم

منم همینطور 

مفنامیک اسید میخوری ؟

دکتر ب من گف مفنامیک اسید بخورم وقتی پریود میشم ک هم دردم کمتر شه هم خونریزیم 

من انقد کم خونی دارم ک ی بار ازمایش دادم دکتر گفت تالاسمی داری هر چقدرم گفتم ما اصلا تالاسمی نداریم هیچکدوممون گف تالاسمیه و ازمایش نوشت دوباره بعد مشخص شد تالاسمی نبوده در این حد کم خونم😑

من چندسال پیش خونریزیم شدید بودوسیاه ولی یکساله خونریزیم کم شده سیاه هست ولی کم شده مدتش هم شده ۳روز ۲۹سالمه مجردم  بنظرتون دارم یائسه میشم؟آخه مامانم ۳۲سالگی یائسه شد

منم همینطور مفنامیک اسید میخوری ؟دکتر ب من گف مفنامیک اسید بخورم وقتی پریود میشم ک هم دردم کمتر شه ه ...

نه نمیخورم  وااای

من چندسال پیش خونریزیم شدید بودوسیاه ولی یکساله خونریزیم کم شده سیاه هست ولی کم شده مدتش هم شده ۳روز ...

یه دکتر بری چک بشی بهتره