2777
2789
عنوان

پریودی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بارداری🤦🏻‍♀️😂شما چند سالتونهنه نرفتم میترسم برم چیزی بگن سکته کنم

۲۹   پس خطا کردی  تست بزن حتما اگه چیزی بود اقدام کن برای سقط

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

منم همینطور مفنامیک اسید میخوری ؟دکتر ب من گف مفنامیک اسید بخورم وقتی پریود میشم ک هم دردم کمتر شه ه ...

کمخونی خیلی سخته به خدا من که دیگه هبچ جونی ندارم، مفنامیک روی من اثر نداره، واسه شما جواب میده؟ واسه کمخونی چه دارویی مصرف میکنی؟

کمخونی خیلی سخته به خدا من که دیگه هبچ جونی ندارم، مفنامیک روی من اثر نداره، واسه شما جواب میده؟ واس ...

والا برا من ی کپسول روزانه داد بعد دو سه ماه هیچ فرقی نکردم 

تنها فرقی ک داشتم این بود ک وقتی بلند میشدم چشام دیگ سیاهی نمیرفت ولی تو ازمایش فرقی نکرده بود 

مفنامیک اسیدم خونریزیمو کمتر میکنه کلا پریودیم سبک تر میشه  اما حس میکنم کمخونیم با این چیزا درست نمیشه 

به خاطر کمخونی تنگی نفس گرفتم 

والا برا من ی کپسول روزانه داد بعد دو سه ماه هیچ فرقی نکردم تنها فرقی ک داشتم این بود ک وقتی بلند می ...

خواهر من کمخونیش خیلی شدیده هموگلوبین خونش ۶ بود دکتر آهن تزریقی براش تجویز کرد منم میخوام برم پیش متخصص خون اگه عمری باشه