2777
2789

اصلی ترین علامت حاملگی چیه من این ماه با امپول تخمک داشتم و یه هفته دیگه زمان پریودمه زیر دلم چند روزه درد میکنه بنظرتون چرا ؟کسی اینجوری شده

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنداداشم ، خودمم زدم ولی همسرم مشکل داشت بعد از عملش بدون دارو باردار شدم علايمشو نمیدونم ولی انشال ...

ببخشید مشکل شوهرتون چی بود؟علایم خاصی داشت یا با ازمایش معلوم شد مشکل داره؟

منم دوتاداشتم اتفاقاچون شوهرم مشکلی نداشت دوقلوهم باردارشدم اگه به نوزده برسه ماله شماهم عالیه....ماله من یکیش نوزده یکیش بیست ویک بود....اگه یه شب درمیون نزدیکی داشته باشی وهمسرت مشکلی نداشته باشه حتماباردارمیشی به امیدخدا

منم دوتاداشتم اتفاقاچون شوهرم مشکلی نداشت دوقلوهم باردارشدم اگه به نوزده برسه ماله شماهم عالیه....ما ...

همسرم مجردیش از داده سالم بوده .تو سونو همه چیم خوب بود تازه دکتر کپسول خارجی برا تقویت تخمک بهم داد خوردم الان دلم درد میکنه نگرانم اگه پری بشم .جاریم دوتا ۱۹داشت اما پری شد طفلک 

ببخشید مشکل شوهرتون چی بود؟علایم خاصی داشت یا با ازمایش معلوم شد مشکل داره؟

واریکوسل داشت اونم خیلی خفیف بود که دکتر کفت با دارو حل میشه ولی سه ماه دارو مصرف کرد هرماه هم ۲۰۰ هزینه دارو بود ولی اصلا حرکت اسپرم ها تعداشون بیشتر نشد بعد از عمل سه ماه بعدش خداروشکر باردار شدم، البته خودش خیلی به خودش میرسید چون میترسید باردار نشیم بنده خدا متوجه شد سیر خیلی خوبه توووو اووون گرماا سیر میخورد هرچیم میگفتم ول کن بیخیال نمیشد خخخ

علایم خاصی نداشت ولی وقتی دکتر گفت خودش میگفت معذرت میخوام ب ی ض ه هاش یکی بزرگتر هست خخخ ببخشید دیگه

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
یه قل موندیه قل هم تودوماهگی توی شکمم مرد😢😢😢

همونو خدا نگه داره برات .من ک دلم خیلی بچه میخواد خونمون سوتو کوره .هرجا میرم بهم تیکه میندازن 

واریکوسل داشت اونم خیلی خفیف بود که دکتر کفت با دارو حل میشه ولی سه ماه دارو مصرف کرد هرماه هم ۲۰۰ ه ...

شوهر منم یکی از بیضه هاش بزرگ تره یکی کوچیک اما میگن طبیعیه ?

شوهر منم یکی از بیضه هاش بزرگ تره یکی کوچیک اما میگن طبیعیه ?

نمیدونم والا طبیعی هست یا نه

ولی اگههه خدایی نکرده جواب نگرفتی همسرتون یه ازمایش اسپرم بده همه چی معلوم میشه، انشالله که با همین امپول همه چی حله

میگم چنتا امپول نوشت براتون؟؟؟ تخمکاتون سایزش خوب بود؟؟؟؟

نمیدونم والا طبیعی هست یا نه ولی اگههه خدایی نکرده جواب نگرفتی همسرتون یه ازمایش اسپرم بده همه چی م ...

۷تا امپول زدم ۳۰ام رفتم سونو ک روز ۱۱بود دوتا یکی۱۶و۱۵دکتر گف تاروز ۱۲یکیشون میرسه به ۱۹میلی امروزم روز۲۰پریم هس

۷تا امپول زدم ۳۰ام رفتم سونو ک روز ۱۱بود دوتا یکی۱۶و۱۵دکتر گف تاروز ۱۲یکیشون میرسه به ۱۹میلی امروزم ...

خب نوزده خوبه، انشالله جواب میگیری عزیزم